ĐOKOVIĆ JE PRAVO NACIONALNO BLAGO: Aleksandra i Marina svim srcem navijaju za Noleta!

Autor:

Sport

28.05.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser svih vremena u ponedeljak kreće u napad na 23. istorijsku grend slem titulu u Parizu

ĐOKOVIĆ JE PRAVO NACIONALNO BLAGO: Aleksandra i Marina svim srcem navijaju za Noleta!

Foto: Tanjug/AP, ATA Images

Protivnik Novaku Đokoviću na startu Rolan Garosa biće Amerikanac Aleksandar Kovačević, 114. teniser sveta.

Ukoliko Nole podigne pehar u Francuskoj, on će postati teniser s najviše osvojenih grend slem trofeja u istoriji i preskočiće Rafaela Nadala, koji sad ima 22. Iako treći teniser sveta poslednjih meseci, otkako je osvojio Australijan open, nije uspeo da podigne nijedan trofej i pre vremena je završio takmičenje u Dubaiju, Monte Karlu, Banjaluci i Rimu, poznate srpske pevačice nemaju dilemu da će Novak pokoriti Pariz.

Podsetimo, najbolji teniser u istoriji je u subotu odradio trening sa Rusom Karenom Hačanovim, koji je pratilo 5.000 ljudi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

NEMA MU RAVNOG

Estradna umetnica Aleksandra Mladenović priznaje u razgovoru za Srpski telegraf da je veliki Novakov fan i uverena je u njegov uspeh.

- Pratim sve njegove mečeve, tako će biti i na turniru u Parizu. On je naš najbolji teniser, ali i svetski. Predstavlja nas u najboljem mogućem svetlu. Verujem u Novaka i želim mu da podigne 23. grend slem trofej i ispiše istoriju, zaslužio je to. Ne sumnjam u njegov uspeh, a i igru. Za mene je on uvek favorit i nema mu ravnog. Ostali ne mogu da se porede s njim - rekla je Aleksandra.

Republika

Foto: Instagram/aleksandra_mladenovic_

Aleksandra Mladenović

Ona je poručila da bi čak i pevala Đokoviću na proslavi ako osvoji dugo čekani pehar.

- Ako me pozove, pevala bi sa zadovoljstvom. To bi bio poseban događaj, ali najbitnije je da on pobedi, ostalo je manje bitno. Volela bih i da pogledam neki njegov meč uživo, sigurno je to poseban događaj. Zasad nisam imala tu priliku, ali bih volela. Trudiću se da ispunim sebi tu želju - zaključila je Mladenovićeva.

SVE NAJBOLJE

Njeno mišljenje deli i pevačica Marina Visković.

- Moram da priznam da nisam neki stručnjak za tenis i ne gledam ga često, ali našem Novaku želim sve najbolje. Ubeđena sam da on može da osvoji sve, više puta je pokazao da je najbolji - zaključila je Marina.

Republika

Foto: Andrej Damnjanovic

Marina Visković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading