OVO JE ČEKALA CELA SRBIJA! Poznat stepen povrede Micića! Evo da li će igrati na Mundobasketu!

Autor:

Sport

27.05.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac povredio se u meču sa Fenerbahčeom.

OVO JE ČEKALA CELA SRBIJA! Poznat stepen povrede Micića! Evo da li će igrati na Mundobasketu!

Foto: printscreen/TV Arena sport

Vasilije Micić

Košarkaši Efesa pobedili su Darušafaku rezultatom 104:94 u prvoj utakmici četvrtfinala turskog prvenstva.

Junak pobede bio je srpski reprezentativac Vasilije Micić, koji je postigao 19 poena (6/11 iz igre, 1/3 za tri), uz po tri skoka i asistencije.

Najbolji igrač još uvek aktuelnog prvaka Starog kontinenta (neće braniti titulu, jer su eliminisani u ligaškom delu Evrolige) proveo je na parketu 24 minuta, čime je definitivno potvrdio da je povreda prošlost.

To su sjajne vesti za selektora "orlova" Svetislava Pešića, koji se prethodnih meseci suočio sa problemima. Podsetimo, kapiten Vladimir Lučić neće igrati na Svetskom prvenstvu, dok Nikola Jokić igra finale u NBA sa Denverom i još je neizvesno da li će biti na raspolaganju iskusnom stručnjaku.

Sa druge strane, Micić je posle povrede pauzirao na Efesovom gostovanju Merkezefendiju, ali se odmah vratio i vodio svoj tim do trijumfa.

Osim Vase, blistali su Rodrig Bobua i Vil Klajburn. Francuz je bio najbolji strelac utakmice sa 26 poena, dok je Amerikanac ubacio 18 koševa i imao 11 uhvaćenih lopti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading