NAPADI SA SVIH STRANA! Dokazano: Novak Đoković na ŽESTOKOM UDARU uoči Rolan Garosa!

Autor:

Sport

28.05.2023

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljena su istraživanja koja su donela neverovatne rezultate.

NAPADI SA SVIH STRANA! Dokazano: Novak Đoković na ŽESTOKOM UDARU uoči Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nalazi se u Parizu gde ga u ponedeljak očekuje start Rolan Garosa.

Na grend slem turniru u prestonici Francuske Nole će u prvom kolu igrati protiv Aleksandra Kovačevića iz Sjedinjenih Američkih Država, a ako opravda ulogu favorita do kraja turnira čeka ga pravi pakao.

U Novakovom delu žreba je i Španac Karlos Alkaras i sa njim bi srpski teniser mogao da se sretne u polufinalu, tako da nema sumnje da će izazov u borbi za trofej biti ogroman.

Neposredno uoči Rolan Garosa objavljeno je i istraživanje u kom je dokazano da je Novak Đoković zvanično najomraženiji teniser na ATP turu. Srbina često napadaju na društvenim mrežama, pa se on nalazi na žestokom udaru sajber nasilnika.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Nole je teniser koji je dobio najveći broj negativnih komentara na društvenim mrežama, sa odnosom negativnih i pozitivnih tvitova od gotovo 1:5 (15%).

Na Fejsbuku, taj procenat iznosio je 11%, a napadi dolaze sa svih strana - i sa Tvitera i sa Instagrama, ali i mnogih sportskih portala. Prati ga Stefanos Cicipas s 15% negativnih komentara na Twitteru i 7% negativnih reakcija na Fejsbuku. Iza Srbina i Grka su Karlos Alkaras, Danil Medvedev, Kasper Rud i Kameron Nori.

Dakle, Đoković je i u ovoj kategoriji sam protiv svih, ali mu to ne smeta da pravi ozbiljne rezultate i da piše istoriju. Da li će u Parizu napisati nove stranice teniske istorije ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading