"KO ĆE ME ZAŠTITITI?!" Slobina Jelena preklinje za pomoć, isplivali novi detalji BRUTALNOG NAPADA na pevačevu ženu!

Autor: P. R.

Zabava

27.05.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši muž Jeleni Radanović preprečio put kolima kako ne bi mogla da ode u Urgentni centar!

"KO ĆE ME ZAŠTITITI?!" Slobina Jelena preklinje za pomoć, isplivali novi detalji BRUTALNOG NAPADA na pevačevu ženu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Supruga pevača Slobe Radanovića, sinoć je, kako je navela, pretrpela nasilje od strane bivšeg supruga s kojim ima dva sina. Međutim, osim fizičkog nasilja, sada su isplivali novi detalji torture kroz koju je Jelena prošla u toku prethodne noći.

Kako je otkrila na društvenoj mreži Instagram, sa njom je u trenutku napada bila njena sestra koja je u drugom stanju, a i sama Slobina supruga se porodila pre samo tri meseca.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sloba i Jelena Radanović

Ona je sada potvrdila da je njena sestra zvala policiju koja nije stigla na vreme, zbog čega su se one uputile ka Urgentnom centru, ali ni tamo nisu stigle jer im je put preprečio njen bivši suprug.

- Policiju je zvala moja sestra koja je u drugom stanju! Međutim, kako policija nije dolazila neko vreme, pokušale smo da krenemo u Urgentni centar. Nakon što nam je moj bivši muž preprečio put kolima kako ne bismo mogle da vozimo, krenule smo peške u obližnji dom zdravlja. U međuvremenu nam je javljeno da je došla policija, pa smo se vratile. Policajac nam je rekao da je moj bivši muž bio u međuvremenu u policijskoj stanici i dao izjavu. Nakon toga ja sam dala izjavu i krenula u Urgentni centar. Policija mora da ima zabeležen poziv moje sestre! Ko će me zaštititi od ovakve vrste manipulacije - zapitala se Jelena u okviru svoje nove objave.

Republika

Foto: instagram.com/jeja.radanovic

Jelena Radanović napadnuta bivši muž

Ona je noćas objavila nekoliko izjava o tome šta se dogodilo ispred Slobine i njene kuće, kao i kako je došđlo do nasilja. Takođe, Jelena je potvrdila da poslednjih godina ima ozbiljne probleme s bivšim suprugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Box

27.05.2023 23:48

Pita, a ima Slobu. Pa nek te on štiti.