POSETILI SMO KUĆU SLOBE I JELENE RADANOVIĆ NAKON INCIDENTA: Evo šta su nam komšije otkrile da se dešavalo preko noći!

Autor:

Zabava

27.05.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetili smo porodičnu kuću Radanovića, evo šta smo tamo zatekli!

POSETILI SMO KUĆU SLOBE I JELENE RADANOVIĆ NAKON INCIDENTA: Evo šta su nam komšije otkrile da se dešavalo preko noći!

Foto: Instagram/ST/Printskrin

Sloba Radanović

Nakon što je prošle noći Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića pretrpela nasilje od strane bivšeg supruga, portal Republika posetio je kuću u kojoj njih dvoje žive. Naime, Jelena je, kako je Telegraf pisao, navodno slučaj prijavila policiji, a potom otišla u kuću, kako bi došla sebi.

Ona se prošle noći za Republiku oglasila i otkrila da joj se stanje ujednom trenutku pogoršalo, jer se uplašila i nije joj bilo svejedno.

 

No, kako saznajemo, preko noći se ništa dramatično nije dešavalo. Komšije su, koje smo zatekli na licu mesta, otkrila da se tokom noći ništa nije dešavalo, što bi ukazalo da se nakon incidenta ponovo nešto odigralo. 

- Ja koliko znam, ništa se nije desilo, nismo je videli, ona je stvarno uvek fina, uvek se kulturno javi, pita me uglavnom kako sam, kad vidi da nosim kese, pita me da li mi treba pomoć. Tako i Sloba, stvarno su uvek fini i ugledni, nikada sa njima nisam imao probleme, a nikada ni oni nisu bili problematični. Stvarno je strašno to što joj se desilo, baš strašno, ja stvarno osuđujem svaki vid nasilja i uvek sam protiv toga, naročito prema ženi koja je skoro dobila bebu - rekao je prvi komšija Radanovića za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Stanka

27.05.2023 10:55

Jelena je zlo odvoila oca od dece,umesto da skrati to jezik ona sikce .Ona je zena bez iceg ljuckog.Sloba ce doziveti gore

Rada

27.05.2023 15:52

U poslednje vreme Radanovici su se preterano medijski eksponirali a pri tom vrlo cesto su pominjani njeni sinovi iz prvog braka I prikazivane fot.Mozda otac nije saglasan sa tim.Trebalo je da se dogovore kao normalni ljudi.Cemu tolika potreba koga jos zanima njihov zivot.Nasilje nikako

Pero

27.05.2023 16:22

Ja sam vec piso da se ovsj balvan u tom braku nepita nista da nivsi mixe da radi sta oce sanjom bio sam u pravu serinja ce da moli kiju da mu oprosti

Rada

27.05.2023 16:45

@Pero - Ali on je morao da se ozeni zenom po kriterijumima Mame Draginje I pok ova a ne iz ljubavi.On je tipican "Ljubi GA majka..."