NOVAKU NAKLONJENE ZVEZDE: Đoković se na Rolan Garosu vraća na teniski tron

Autor:

Sport

29.05.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što će Đokovića karakterisati u narednom periodu je hrabrost, odlučnost i nepokolebljiv duh, rekao je srpski astrolog, dok Vesna Rivas poručuje da će ovo biti Novakova sudbinska godina.

NOVAKU NAKLONJENE ZVEZDE: Đoković se na Rolan Garosu vraća na teniski tron

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković mogao bi da postane besmrtan u Parizu! Srpski as će na Rolan Garosu napasti 23. titulu sa grend slema, a ako mu to pođe za rukom, ostaviće iza sebe Rafaela Nadala, koji ima 22. Takođe, on će postati teniser s najviše trofeja s velikih takmičenja u istoriji belog sporta. Pohod na novi trofej Đoković počinje danas (ne pre 13 časova) protiv Aleksandra Kovačevića, 114. tenisera sveta, a zatim ga očekuje duel s Mađarem Martonom Fucovićem.

Foto: Tanjug/AP

ŽELI TREĆI PEHAR U PARIZU Novak Đoković

Iako mu žreb za turnir u Parizu nije bio naklonjen, jer već u polufinalu može da se sastane s velikim rivalom Karlosom Alkarasom, srpskog astrologa Branku Popović to mnogo ne brine. Ona je u razgovoru za Srpski telegraf istakla da su Noletu zvezde naklonjene i da je sad pravo vreme da ispiše istoriju.

- Ovo je dobar period za Novaka. Može da dođe do promene na javnom nebu, pa će mu mediji i publika biti naklonjeniji nego ranije. Posebno jer je ovo povoljan period za sve Blizance koje se bave javnim poslom i sportom, pa i za Novaka, kome je pre nekoliko dana bio rođendan. Ono što će ga karakterisati u narednom periodu je hrabrost, odlučnost i nepokolebljiv duh. Boriće se do kraja i neće se predavati pošto je Mars u Lavu - objasnila nam je Branka.


Novak je na prethodnim turnirima beležio poraze i praznih ruku napustio Dubai, Monte Karlo, Banjaluku i Rim, a poslednji turnir na kom je trijumfovao je Australijan open u januaru. Ipak, Popovićeva veruje da u Francuskoj Novak može ponovo na prvo mesto pošto je trenutno treći na ATP listi.

- U narednom periodu Novaka će poslužiti zdravlje, što je dobro, tako da će imati sve uslove da se vrati na vrh. Što bi se reklo, kralj će biti ponovo na svom tronu - rekla je ona.

Foto: Republika.rs

Vesna Rivas

S Brankom se slaže i astrolog Vesna Rivas. Ona, takođe, ističe da će za Novaka ovo biti veoma dobra godina.

- Može se reći da je ovo Novakova sudbinska godina. Njemu je rodni broj sedam, tako da će biti u dobrom ritmu - poručila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading