BEZ DRAME U PARIZU: Novak saznao ime NAREDNOG PROTIVNIKA!

Autor:

Sport

28.05.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naravno, pod uslovom da porazi Aleksandra Kovačevića.

BEZ DRAME U PARIZU: Novak saznao ime NAREDNOG PROTIVNIKA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Mađarski teniser Marton Fucovič je uspeo da obezbedi plasman u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je sa 3:1 (6:3, 5:7, 6:1, 6:3) savladao domaćeg igrača Uga Grenija.

Fucovič je bio dominantan u većem delu ovog susreta, Grenije je uspeo da ozbiljniji otpor pruži samo u drugom setu, pa je Mađar zasluženo izborio plasman u narednu fazu, gde ga čeka okršaj sa Novakom Đokovićem ili Aleksandrom Kovačevićem.

Ukoliko Novak opravda ulogu favorita i izbori plasman dalje, čeka ga okršaj sa igračem kog je savladao sva četiri puta u četiri odigrana međusobna duela, poslednji put na Mastersu u Parizu, 2021. godine.

Od ostalih duela koji su završeni, Hubert Hurkač je preživeo dramu i savladao je Davida Gofana sa 3:2 u setovima, a istim rezultatom je i Karen Hačanov pobedio Konrada Lestijena, iako je Francuz imao prednost od 2:0.

Videli smo i dva iznenađenja. Daniel Evans, 20. teniser sveta, je izbačen sa turnira, a bolji od njega je sa 3:0 bio Tanasi Kokinakis, a takođe je ispao i Maksim Kresi, kog je sa 3:0 porazio Sebastijan Ofner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading