DRAMA U FINIŠU SUPERLIGE: TSC u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

28.05.2023

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi triler u poslednjem kolu plej-ofa.

DRAMA U FINIŠU SUPERLIGE: TSC u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC-a

Fudbaleri TSC-a odigrali su na svom terenu 1:1 (0:0) protiv ekipe Vojvodine, čime su sebi obezbedili drugo mesto na tabeli i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nismo videli sjajan fudbal u prvom delu, a "uspavanku" u Bačkoj Topoli je prekinuo Luka Ilić, koji je sjajnim solo prodorom izborio jedanaesterac, koji je zatim i pretvorio u pogodak, pa je TSC stigao do prednosti u 66. minutu.

Ipak, tim iz Bačke Topole nije uspeo da mirno privede susret kraju, pošto je Nikola Čumić u 77. minutu izjednačio na 1:1. Kako je ekipi Žarka Lazetića trebao samo bod kako bi obezbedio drugo mesto, tako smo do kraja meča uglavnom videli defanzivu domaćih, koja se na kraju i isplatila, pa Voša nije uspela da dođe do preokreta, kojim bi najviše obradovala Čukarički.

Foto: Starsport

Luka Ilić je bio strelac gola za TSC

Sa druge strane, Čuka je slavila na svom terenu protiv Radničkog iz Kragujevca (2:1), a zanimlivo je da smo sva tri gola videli u roku od pet minuta. Luka Stojanović je pogađao za domaće u 15. i 20. minutu, dok je jedini pogodak za goste delo Miloša Vidovića u 17. minutu susreta.

Do kraja nismo videli promenu rezultata, pa su "brđani" upisali tri boda, ali nedovoljno za drugo mesto, pa će se sa trećeg mesta oprobati u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Podsetimo, zavesu na ovogodišnji šampionat će spustiti duel Crvene zvezde i Novog Pazara, koji počinje u 19 časova, a koji možete pratiti u live blogu na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading