PEVAČICA GODINAMA KRIJE OD JAVNOSTI OVU TAJNU: Tek punoletan, a za njegovim mišića devojke lude - Barbara Bobak prvi put pokazala BRATA!

Autor:

Zabava

28.05.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Barbara Bobak krije brata od očiju javnosti, a devojke lude za njim!

PEVAČICA GODINAMA KRIJE OD JAVNOSTI OVU TAJNU: Tek punoletan, a za njegovim mišića devojke lude - Barbara Bobak prvi put pokazala BRATA!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Poznato je da popularna pevačica Barbara Bobak puni klubove, kao i da je miljenica muškog roda budući da u svoj izgled ulaže mnogo. Barbara ne izlazi iz teretane, ali i vodi računa o tome šta jede, koliko god je to moguće zbog velikog broja nastupa.

Foto: Nikola Mutić

Barbara Bobak

 

Pevačica važi i za osobu koja svoju privatnost krije od medija, a sada je vreme da vam otkrijemo da ona ima brata za kojim su žene poludele.

Izvajano i zategnuto telo, svaki mišić izvajan, a uz šarmantan izgled je neodoljiv pripadnicama lepšeg pola. Ono što je zanimljivo je činjenica da njen brat ima samo 19 godina.

Gabrijel Bobak ove godine završava srednju Saobraćajnu školu, a kako smo saznali planira i da upiše Fakultet tehnikih nauka.

 

Kao i sestra, ne izlazi iz teretane, a pronašli smo i snimak gde se vidi u kakvoj je kondiciji. Naime, na Tik Toku je veliki broj žena lajkovao ovaj video, te se može zaključiti da je već popularan. Gabrijel ima i veliki broj tetovaža, a poznato je da i Barbara voli da šara svoje telo.

 

 

Barbara često na svom profile objavljuje fotografije sa svojim mlađim bratom te se može zaključiti da imaju odličan odnos. Ona je u par navrata podelila in eke njegove profesionalne fotografije, a tada mnogi nisu znali o kome je reč. Da li i on ima talenat za muziku kao i sestra ostaje nam da vidimo, piše Espreso.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading