''SIN MI JE VIDEO MUČENJE I UBIJANJE ŽENE!'' Naslednik Tanje Savić doživeo traumu: Bio je uznemiren celu noć, nisam mogla da ga smirim!

Autor:

Zabava

28.05.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić progovorila je o sinovima i izazovima sa kojima se svakodnevno suočava.

''SIN MI JE VIDEO MUČENJE I UBIJANJE ŽENE!'' Naslednik Tanje Savić doživeo traumu: Bio je uznemiren celu noć, nisam mogla da ga smirim!

Foto: Republika

Pevačica Tanja Savić, bila je gost emisije ''Premijera - Vikend specijal'' gde je pričala o sinovima i njihovom odrastanju, kao i o uticaju interneta i društvenih mreža. 

- Žalosno je šta je internet učinio. To je najveći problem današnjice. Svi smo okupirani društvenim mrežama. Lakše je da se ne vidiš sa nekim, pustiš glasovnu poruku i misliš da je to-to. Moramo posebno u tom haosu da se posvetimo svojoj deci. Ja svakog dana razgovaram po sat vremena sa njima o tome šta im se danas dešavalo, da li ih neko zadrikuje, kako razmišljaju... To naše okupljanje ja u šali nazivam "krizni štab" - rekla je Tanja, pa istakla da smatra da deca danas nemaju kvalitetno detinjstvo upravo zbog modernih tehnologija:

Foto: Republika

Tanja Savić o deci

- Pre neko veče moj stariji sin nije mogao da zaspi od uznemirenja. On nema nalog na društvenoj mreži TikTok, ali je prosto algoritam njemu nametnuo neke video snimke koje je on, kao znatiželjno dete, pogledao. Konkretno došao je do video snimka mučenja i ubijanja ženske osobe, što ga je neverovatno uznemirilo. Video je bukvalno bio kao neka scena iz horor filma, sa sve vriskom... Strašno! Taj snimak je posle toga banovan i obrisan. Ja sam pokušala da mu objasnim da ne sme da gleda takve stvari, da ne lista i ne otvara stvari koje mu se nametnu, te da mora jako da pazi. On je sve to razumeo, ali eto... Mogu samo da zamislim koliko je to ljudi videlo. Ležala sam sa njim puna dva sata i pokušavala da mu objasnim i zaštitim - rekla je pevačica, pa otkrila i da je njeno dete bio žrtva jednog vida nasilja u školi:

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić o uticaju interneta na decu

- Moj stariji sin mi je ispričao da ga je neki dečko opsovao. Pitala sam ga šta je on uradio povodom toga, a on je odogovorio;'' Ja sam mu vratio istom merom, opsovao sam ga jer sam muškarac''. Onda sam mu objasnila da to ne treba da čini, da onda postaje isti kao i ta osoba koja je to izgovorila, i da je samo trebalo da ignoriše i ne komentariše ništa - zaključila je Tanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading