POTOPLJEN BROD NA KOM ŽIVI VESNA DE VINČA! Jedva se dokopala kopna! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.05.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna de Vinča se jedva izvukla sa broda na kom živi.

POTOPLJEN BROD NA KOM ŽIVI VESNA DE VINČA! Jedva se dokopala kopna! (VIDEO)

Foto: PrintscreenJutjub/ Grand Magazin Tv Grand

Vesna De Vinča punih 16 godina živi u svojoj kućici na vodi, a samim tim je spremna na sve vremenske neprilike. Tako je sada naišla na problem kada je krenula na jednu modnu reviju jer je voda bila do kolena, sve do vrata kućice na vodi je bilo poplavljeno zbog čega je morala brzo sve da pozatvara, a sa broda je izašla penjući se po metalnoj ogradi.

- Meni je svaki dan neizvesnost. Odnosno moj izlazak u civilizaciju! Prilagođavanje je majka opstanka dragi ljudi! Ovih dana sa osmehom tako živim. Možda ću i čamcem morati na spavanje. Desilo mi se dva puta. Nosim i peškirče ako upadnem u vodu, kao i preobuku za ne daj Bože – napisala je Vesna na društvenim mrežama i dodala:

 

 

- Spartanac, to mi je životni princip! Juče sam krenula skockana na reviju Bate Spasojevića. Spremna usput i za partizansko ratovanje. Prava sam samurajka koja je sve prepreke pretrčala, odnosno preletela – rekla je Vesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading