MRZIM PARTIZAN IZ DNA DUŠE! Grobari BESNI zbog novog pojačanja - Vranješ je VREĐAO crno-bele kao RETKO KO!

Autor:

Sport

27.05.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada će, sva je prilika, postati fudbaler tima iz Humske.

MRZIM PARTIZAN IZ DNA DUŠE! Grobari BESNI zbog novog pojačanja - Vranješ je VREĐAO crno-bele kao RETKO KO!

Foto: www.profimedia.rs

Ognjen Vranješ

Vest da je Ognjen Vranješ blizu Partizana pogodila je region.

Defanzivac rođen u Banjaluci u Humsku bi trebalo da stigne iz Hatajspora, a ne može se reći da je omiljena osoba u crno-belom svetu. Čak naprotiv, Vranješ je jedan od omraženijih igrača kod grobara i svojovremeno je žestokim rečima vređao klub.

Mrzim Partizan iz dna duše, a klempavom Nađu želim da ga što pre oteraju - napisao je Vranješ na društvenim mrežama kada su crno-beli i tadašnji sportski direktor Albert Nađ odbili da ga dovedu 2014. godine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ognjen Vranješ

 

Zatim je dao i dodatno objašnjenje svojih reči.

- Uopšte ne želim da trošim reči na taj klub i tog čoveka. Iz dosade sam napisao da sam na pragu Partizana jer sam znao da će to proizvesti komentare. Onda su iz tog kluba rekli da sam im nuđen, ali da im nisam opcija. To me je mnogo iznerviralo. Napisao sam to što sam napisao i Nađ je dobio ono što je zaslužio. Možda sam preterao, trebalo je da budem malo kulturniji, ali ne kajem se. Na pretnje internet navijača i njihove komentare uopšte ne želim da obraćam pažnju - rekao je Ognjen Vranješ kog su grobari dočekali "na nož".

Kakva će sada reakcija biti ostaje da se vidi, jedno je sigurno - ako Vranješ dođe u Partizan to će biti jedan od najzanimljivijih transfera u skorije vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading