GROBARI STOPIRAJU TRANSFER VRANJEŠA U PARTIZAN? Crno-beli se OGLASILI i stavili tačku na ovu priču!

Autor:

Sport

27.05.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor tima iz Humske, Ivica Kralj, dotakao se zanimljive teme.

GROBARI STOPIRAJU TRANSFER VRANJEŠA U PARTIZAN? Crno-beli se OGLASILI i stavili tačku na ovu priču!

Foto: www.profimedia.rs

Ognjen Vranješ

Kao grom iz vedra neba Srbiju je pogodila vest da će Ognjen Vranješ preći u Partizan.

Defanzivac koji je ostao upamćen gde god bi se pojavio, kako zbog odličnih igara, tako i zbog incidenata van terena, biće potencijalno veliko pojačanje za tim iz Humske koji će naredne sezone pokušati da se vrati u vrh srpskog fudbala.

Ne kriju u Partizanu da je Vranješ njihov izbor, pa je tako Ivica Kralj istakao da crno-beli prate ovog fudbalera.

On je interesantan igrač, iskusan igrač. Igrao je za AEK i Anderleht, ali još ćemo videti. Bilo je kontakta, ali nismo razgovarali sa njim. Za sad samo razmišljamo o njemu, ali i o mnogim drugim igračima - rekao je Kralj za Informer, pa dodao da smatra kako grobari neće praviti problem ako bi došlo do ovog transfera:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ognjen Vranješ

 

- Igrao je za Crvenu zvezdu kad je bio klinac. Ukoliko bi nas pojačao, verujem da bi navijači prepoznali da je došao da nam pomogne i da tu ne bi bilo nikakvih problema.

Vranješ je rođen pre 33 godine u Banjaluci, a tokom karijere igrao je za mnoge klubove od kojih se izdvajaju Borac iz Banjaluke, Crvena zvezda, Šerif iz Tiraspolja, Krasnodar, Sporting Hihon, AEK i Anderleht.

Prošle sezone bio je član Hajatspora za koji je odigrao ukupno 15 utakmica. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine nastupio je 38 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading