DONETA VAŽNA ODLUKA: Delije i grobari su ovo ČEKALI DA ČUJU!

Autor:

Sport

27.05.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici AdmiralBet ABA lige su prelomili.

DONETA VAŽNA ODLUKA: Delije i grobari su ovo ČEKALI DA ČUJU!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Košarkaši Partizana u nedelju 28. maja od 19.30 kreću u pohod ka finalu AdmiralBet ABA lige.

Protivnik crno-belima biće Cedevita Olimpija i četa Željka Obradovića moraće da savlada tim iz Ljubljane dva puta ako želi do finala i sudara sa Crvenom zvezdom Meridianbet u borbi za trofej.

Čelnici AdmiralBet ABA lige doneli su veoma bitnu odluku neposredno uoči prvog susreta crno-belih i Slovenaca. Naime, ako timovi u prva dva meča upišu po jedan trijumf, poznato je kada će se odigrati treći susret.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

 

Eventualna majstorica na programu će biti 6. juna, te je sada navijačima Partizana, ali i Crvene zvezde Meridianbet, jasno da će na finalni okršaj AdmiralBet ABA lige čekati još malo.

Kao što smo istakli, prvi meć između Partizana i Cedevita Olimpije se igra u nedelju od 19 časova i 30 minuta u beogradskoj Areni, a serija se potom seli u glavni grad Slovenije gde se drugi meč igra 30. maja.

AdmiralBet ABA liga još uvek nije objavila datume finalne serije koja se igra na tri pobede, za sada je jasno da sigurno finale neće početi prve nedelje juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading