POSLE DEMOLIRANJA PROTIV BUDUĆNOSTI: Luka Vildoza pričao o Partizanu!

Autor:

Sport

14.05.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac se dotakao najvećeg rivala svoje ekipe.

POSLE DEMOLIRANJA PROTIV BUDUĆNOSTI: Luka Vildoza pričao o Partizanu!

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet došli su do prednosti u polufinalu AdmiralBet ABA lige, pošto su na svom parketu demolirali ekipu Budućnosti, rezultatom 93:55 (30:16, 21:17, 22:10, 20:12) 

Posle meča se oglasio i Luka Vildoza, plejmejker crveno-belih, koji je prokomentarisao izdanje Partizana u okviru Evrolige.

- Napokon je počelo, ali mi smo morali da sačekamo Paritzan, svi znaju šta se desilo, mislim da su odradili veliki posao, nisu zaslužili da ispadnu od Reala, ali to je život. Srećan sam zbog njih jer su oni predstavljali Srbiju, kažem morali smo da ih sačekamo. Devet dana do druge utakmice je mnogo veliki period, mi moramo da radimo dobro i da branimo domaći teren - rekao je Luka Vildosa.

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Ben Bentil

Podsetimo, crno-beli su doživeli poraz od Real Madrida, i pored toga što su imali prednost od 2:0 u seriji, pa nisu uspeli da izbore plasman na F4 turnir u Kaunasu.

Naredni meč ove je na programu 23. maja, u Morači, a u slučaju pobede, Crvena zvezda Meridianbet će obezbediti plasman u veliko finale. Sa druge strane, Partizan u ponedeljak, protiv Studentskog centra, započinje svoju četvrtfinalnu seriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading