ON ME INSPIRIŠE: Petrušev IMPRESIONIRAN - "On jednostavno vuče sve!"

Autor:

Sport

14.05.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni košarkaš iz Srbije otkrio ko je bio ključni čovek večerašnje pobede.

ON ME INSPIRIŠE: Petrušev IMPRESIONIRAN - "On jednostavno vuče sve!"

Foto: Starsport

Filip Petrušev

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet došli su do prednosti u polufinalu AdmiralBet ABA lige, pošto su na svom parketu demolirali ekipu Budućnosti, rezultatom 93:55 (30:16, 21:17, 22:10, 20:12) .

Posle meča se oglasio i Filip Petrušev, koji je izneo svoje viđenje ove utakmice.

- Energija je bila baš na dobrom nivou. Nedostajali su nam navijači u ovolikom broju, oni su nam dali vetar u leđa. Na momente smo imali pad koncentracije, ali je energija sve to nadomestila. Navikli smo da igramo u tom ritmu, uželeli smo se utakmice, jednostavno ko god da je ušao u igru je bio na 100 posto energije - rekao je Petrušev.

Dodao je da je neverovatan osećaj igrati sa Fakundom Kampacom.

- Vidimo Kampaca i jednostavno krenem da stiskam po celom terenu, a i svi ostali krenu da igraju sa više energije i budu agresivniji, jer jednostavno on vuče sve - rekao je o svom saigraču srpski košarkaš.

Foto: Starsport

Filip Petrušev i Duško Ivanović

Izjavu je dao i Ben Bentil, krilni centar crveno-belih.

- Dobar je osećaj i ovo je bila bitna pobeda, a sada moramo da se fokusiramo na to da završimo seriju - kratko je rekao Bentil.

Dodao je i da je odmor ključan i da je bitno pripremiti se za naredni susret.

- Odmor je veoma važan, moramo da imamo i dobre treninge i imamo dovoljno vremena da se spremimo za narednu utakmicu. Momci su mi pomogli da se ponovo osećam dobro u svojoj koži - zaključio je momak iz Gane.

Naredni meč je na programu 23. maja, u Morači, a u slučaju pobede, Crvena zvezda Meridianbet će obezbediti plasman u veliko finale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading