IVANOVIĆ ŠOKIRAO NOVINARE: Crveno-beli DEMOLIRALI Budućnost - on NEZADOVOLJAN nekim stvarima!

Autor:

Sport

14.05.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovi izabranici su odigrali jednu od najboljih partija u sezoni.

IVANOVIĆ ŠOKIRAO NOVINARE: Crveno-beli DEMOLIRALI Budućnost - on NEZADOVOLJAN nekim stvarima!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet došli su do prednosti u polufinalu AdmiralBet ABA lige, pošto su na svom parketu demolirali ekipu Budućnosti, rezultatom 93:55 (30:16, 21:17, 22:10, 20:12) .

Fenomenalan meč su odigrali domaći košarkaši, koji su od samog starta vodili, a pitanje pobednika je rešeno već početkom druge deonice, kada su crveno-beli stigli do velikih +21.

Posle meča se oglasio i Duško Ivanović, trener domaće ekipe, koji je izjavio da su odbrana i energija ključ uspeha njegove ekipe.

- Mislim da je ključ bio u nažoj izvanrednoj energiji i dobroj odbrani. Stekli smo prednost koju smo uspeli da održimo i dobijemo ekipu kojoj ovo nije pravo lice. Nama treba još jedna pobeda i znamo da će biti vrlo teško - rekao je Ivanović odmah nakon utakmice.

Dodao je i da je nezadvoljan sa mnogo stvari, ali da sada nije vreme da se o tome priča.

- Ima puno toga, ali nećemo o tome. Sve ima svoje dobre i loše strane. Kada se napravi pauza posle nekog intenzivnog perioda, onda postoji mogućnost da se izgubi taj ritam. Sada opet imamo pauzu malo dužu, nadam se da ćemo održati ritam. Pauza je i dobra, jer imamo više vremena da spremimo utakmicu - rekao je Ivanović.

Naredni meč je na programu 23. maja, u Morači, a u slučaju pobede, Crvena zvezda Meridianbet će obezbediti plasman u veliko finale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading