MIR, MIR, MIR, NIKO NIJE KRIV: Zvezda Meridianbet protiv starog rivala za finale

Autor:

Sport

14.05.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političke promene u Crnoj Gori nesumnjivo će uticati na smirivanju strasti, nakon što su brojni raniji dueli protiv Budućnosti bili na ivici regularnosti.

MIR, MIR, MIR, NIKO NIJE KRIV: Zvezda Meridianbet protiv starog rivala za finale

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda - Budućnost

Mada su u nekim prethodnim serijama dueli između Crvene zvezde Meridianbet i podgoričke Budućnosti bile na ivici regularnosti, ovogodišnji okršaj velikih rivala u polufinalu AdmiralBet ABA lige, pre svega zbog promene vlasti u Crnoj Gori, mogao bi da bude smernica i primer kako da pobedi košarkaška igra.

Crveno-beli večeras od 19.30 biće domaćini prvog meča, dok se revanš u Morači igra sedam dana kasnije. Eventualna treća utakmica igraće se u Beogradu.

Foto: Printskrin

VITKOVAC: Navijači, ponašajte se kao kada se igra Evropa

- Crvena zvezda Meridianbet je favorit iako je Budućnost podigla formu posle promene trenera. Videćemo, crveno-belima je uvek bilo izuzetno teško u Podgorici, ali smatram da su izraziti favoriti. "Đetićima" bi trebalo čudo da ih eliminišu, ali će biti rasterećeni i niko im neće zameriti ako izgube. Očekujem da bude 2:1 za Zvezdu - kaže za Republiku Čedomir Vitkovac, bivši košarkaš oba kluba.

U drugom polufinalu sastaće se bolji iz okršaja Partizan/SC Derbi - Cedevita Olimija/FMP.

- Najrealnije je da večiti beogradski rivali igraju veliko finale. Mislim da niko nije kadar da im se umeša u bitku za tron. Crvena zvezda Meridianbet i Partizan su za tri koplja ispred svih i 99 odsto će se naći u finalu - dodaje Čeda, koji je nastupao i u Partizanu.

Foto: Starsport

VITKOVAC IH VIDI U FINALU Košarkaši večitih rivala

Pljuvanje igrača Zvezde u Podgorici, odnosno delije nasred parketa u Beogradu, samo su neke od ružnih scena koje su obeležile duele Zvezde i Budućnosti prethodnih sezona.

- Nisam siguran da to ima veze s politikom, igrao sam dole. U svakom slučaju, nadam se da će se svi ponašati kako treba, kao kada klubovi igraju u Evropi - zaključio je Vitkovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading