GOREĆE PIONIR - KLASIK NA JADRANU! Zvezda dobila rivala u polufinalu ABA lige! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.05.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiv duel u srpskoj prestonici pripao favoritu.

GOREĆE PIONIR - KLASIK NA JADRANU! Zvezda dobila rivala u polufinalu ABA lige! (VIDEO)

Foto: Starsport

Detalj iz Pionira

Košarkaši Budućnosti obezbedili su plasman u polufinale AdmiralBet ABA lige. Podgoričani su eliminisali Megu sa 2:0, pošto su drugi meč odigran u Beogradu rešili u svoju korist rezultatom 82:80.

 

 

Crnogorski predstavnik će se u borbi za finale takmičenja na Jadranu najverovatnije sastati sa Crvenom zvezdom MeridianBet, koja vodi sa 1:0 protiv Zadra i ima priliku da u ponedeljak završi posao.

U prvom susretu u Podgorici, Budućnost je pobedila Megu rezultatom 94:77, pa su sa dve pobede "počistili" beogradski tim.

Najefikasniji je bio, zanimljivo, igrač Mege Ahmad Rori koji je "spakovao" 22 poena, dok je dvocifren još bio samo Matej Rudan koji je postigao 12 poena, a po 9 su imali Uskoković i Cerovina.

 

 

Na drugoj strani, Alfa Kaba je imao 16 poena i 9 skokova, 14 Erik Grin i po 5 skokova i asistencija, po 11 O'Brajen i Jagodić-Kuridža, a 10 poena imao je Tre Bel Hejns.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading