BARAĆ OTKRIO RAZLOGE PORAZA: Povrede su nas UNIŠTILE - gledaćemo da izvučemo pouke!

Autor:

Sport

28.04.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg beogradske ekipe ističe da je njegov tim ostao na samo dva visoka igrača u rotaciji.

BARAĆ OTKRIO RAZLOGE PORAZA: Povrede su nas UNIŠTILE - gledaćemo da izvučemo pouke!

Foto: Starsport

Marko Barać

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je posle ubedljivog poraza njegove ekipe od Budućnosti na startu plej-ofa da njegova ekipa mora da izvuče pouke iz ubedljivog poraza.

Budućnost je pobedila 94:77, a trener Mege smatra da je njegova ekipa bila odlična na startu meča.

- Dobra prva četvrtina sa naše strane, rekao bih ponajbolja u ovoj sezoni. Dobra energija, sveli smo Budućnost na 14 poena i kažnjavali napadački na način na koji smo se spremali i to je praktično jedino čime mogu da budem zadovoljan. Posle toga smo na Grinu pokušali da promenimo nekolicinu igrača, on je ušao u zonu i sa lakoćom rešavao tokom druge četvrtine svaku situaciju na terenu. Na to se nadovezao naš gubitak kontrole u napadu, nekoliko brzopletih napada, 10 izgubljenih lopti u prvom poluvremenu od kojih je u drugoj četvrtini dosta njih prouzrokovalo lak kontranapad i lake poene za Budućnost.

Foto: Budućnost VOLI/Filip Roganović

Erik Grin je Megi ubacio 34 poena

Barać se osvrnuo i na probleme sa povredama.

- Za nas je veći problem što smo u prvom poluvremenu, na našu smanjenu rotaciju, doživeli izostanak Petra Kovačevića, četvrtog visokog u rotaciji, pa je usledila vrlo rana povreda Grbovića, videćemo kakve je prirode, ali smo do kraja praktično ostali sa dva visoka igrača, što je Budućnost znalački iskoristila u drugom poluvremenu. Čestitao bih Budućnosti na zasluženoj pobedi i zahvalio se publici na dobrom ambijentu. Gledaćemo da izvučemo pouke iz ove utakmice, da se pripremimo na najbolji mogući način za drugu utakmicu i nadam se da se vidimo ponovo u Podgorici - rekao je Barać.

Naredni meč četvrtfinalne serije AdmiralBet ABA lige na programu je u nedelju, 7. maja od 18 časova, a Mega će ugostiti Budućnost u dvorani PSC Pinki, u Sremskoj Mitrovici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading