RUŠE SE ŽELJKOVI PLANOVI: Partizan čeka PAKAO u finišu sezone!

Autor:

Sport

19.04.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Podgoričana Petar Mijović priželjkuje pune tribine, uz pomoću kojih će pokušati da pokvare planove favorizovanom Partizanu.

RUŠE SE ŽELJKOVI PLANOVI: Partizan čeka PAKAO u finišu sezone!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Trener košarkaša Budućnosti Petar Mijović izjavio je danas da želi da se podgorički klub prikaže u što boljem svetlu protiv Partizana u regionalnoj ABA ligi.

Budućnost će u petak od 19 sati u Podgorici dočekati Partizan u zaostalom meču 22. kola ABA lige. Mijović je pre nekoliko dana preuzeo ekipu Budućnosti, pošto je Vladimir Jovanović dobio otkaz.

- Dočekujemo izuzetnog protivnika, ekipu koju su evroligaši želeli da izbegnu u četvrtfinalu. Ispred nas je ogroman izazov bez obzira što utakmica nema takmičarski značaj, ali motiva neće nedostajati i želimo da se prikažemo u što boljem svetlu - rekao je Mijović, prenosi zvanični sajt kluba.

Partizan je prvi na tabeli ABA lige sa 23 pobede i dva poraza, dok je Budućnost treća sa skorom 18/7.

- Moja neka želja je i da neku sliku iz 'Morače' pokušamo da promenimo, da protiv Partizana pokušamo da zaslužimo da se ljudi koji vole ovaj klub vrate na tribine. Želimo u petak da vidimo punu Moraču. Želimo i da zaslužimo da svi oni dođu i protiv Mege u plej-ofu. Oni ne dolaze zbog imena protivnika, već zbog načina na koji se mi predstavimo i stvarno jedan od ciljeva je i da 'Morača' bude puna - priznao je trener Budućnosti.

Republika

Foto: Starsport

Partizan "pada" u krcatoj "Morači"? Petar Mijović

- Cilj do kraja sezone imperativno je da se prođe Mega u četvrtfinalu plej-ofa ABA lige, a u polufinalu, kao i u petak, da pokušamo da što skuplje da prodamo kožu, posebno pred našim navijačima. Uz to i da osvojimo domaće prvenstvo - rekao je Mijović.

On je priznao da njegov klub neće imati lak zadatak do kraja sezone.

- Sigurno da imena naših rivala, posebno prvog u petak dovoljno govore, ali nadam se da ćemo biti spremni da se prevashodno borimo i da iz toga, ali i iz maksimalne energije, fokusa i koncentracije napravimo što bolju koncentraciju. Nijedan trenutak preuzimanja kluba nije lak. Promena trenera sama po sebi kratkoročno ponekad donese pozitivne reakcije i energiju - istakao je Mijović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Bobi

19.04.2023 23:43

Čeka vas pakao

Jana

21.04.2023 20:48

Kakav naslov, tužno zaista.