PARTIZAN NA KORAK OD PRVOG MESTA PRED PLEJ-OF: Rutinska pobeda crno-belih u Zadru!

Autor:

Sport

17.04.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" samleo hrvatskog predstavnika.

PARTIZAN NA KORAK OD PRVOG MESTA PRED PLEJ-OF: Rutinska pobeda crno-belih u Zadru!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Zadar

Košarkaši Partizana savladali su Zadar na strani u utakmici poslednjeg kola AdmiralBet ABA lige.

Crno-beli su u dvorani "Krešimir Ćosić" slavili rezultatom 88:78 (24:15, 25:15, 15:25, 24:23).

Izabranici Željka Obradovića su odigrali fantastično prvo poluvreme, posle kog su imali 19 poena prednosti (49:30). U trećoj četvrtini je Zadar uspeo da se vrati u igru i pred poslednjih 10 minuta je Partizan vodio 64:55. Ipak, u četvrtom kvartalu su crno-beli odbili nalet domaćina i došli su do zaslužene pobede.

Najefikasniji među crno-belima bio je Džejms Naneli sa 18 poena, a njega je pratio Kevin Panter koji je dodao 15. Osim njih, dvocifreni su bili još Dante Egzum i Matijas Lesor koji su ubacili po 13 koševa, a Uroš Trifunović je imao 12.

Na drugoj strani je prednjačio Džuan Dejvis sa 22 poena, a fantastičan je još jednom bio Luka Božić koji je imao po 13 koševa i skokova, kao i devet asistencija. Takođe, po 13 poena su postigli Dario Drežnjak i Arijan Lakić, a 11 je dodao Marko Ramljak.

Ovim trijumfom je "parni valjak" došao na korak od prvog mesta pred plej-of, pošto mu je za to potrebno samo još da pobedi Budućnost u zaostaloj utakmici ili da Crvena zvezda izgubi jednu od preostale tri utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading