SVI SE PLAŠE CRNO-BELIH: "Partizan je NAJTEŽA moguća utakmica!"

Autor:

Sport

16.04.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Zadra ističe da će njegov tim pokušati da što duže bude konkurentan lideru na tabeli.

SVI SE PLAŠE CRNO-BELIH: "Partizan je NAJTEŽA moguća utakmica!"

Foto: Starsport

KK Partizan

Regularni deo takmičenja u AdmiralBet ABA ligi se bliži kraju, a u okviru poslednjeg kola snage će u dvorani "Krešimir Ćosić" odmeriti ekipe Zadra i Partizana.

Pred ovaj meč oglasio se i trener domaćih Danijel Jusup, koji ističe da je pred njegovim timom najteža moguća utakmica na domaćem terenu.

- Partizan je najteža moguća utakmica na domaćem parketu. Nakon meča sa Splitom, nema se mnogo vremena. Danas ćemo napraviti regeneracijski trening, sutra ujutro pripremu za utakmicu, to je najviše što u ovom okolnostima možemo. Moramo da damo sve od sebe da budemo konkurentni i što duže u utakmici. Mislim da su igrači svesni toga i da će dati onoliko koliko mogu - istakao je Jusup.

Foto: Starsport

Danijel Jusup, trener Zadra

Sa njim se slaže i Sani Čampara, košarkaš hrvatske ekipe, koji kaže da njegov tim mora da pokaže zube ekipi koja će nastupati u Top 8 fazi Evrolige.

- Čeka nas posljednja utakmica regularnog dela ABA lige i želimo da se pokažemo u što boljem izdanju protiv ekipe koja je ušla u Top 8 Evrolige. Partizan igra odličnu košarku ove sezone, ali mislim da im moramo da pokažemo zube na domaćem terenu. Imamo malo vremena nakon utakmice sa Splitom, moramo što pre zaboraviti tu utakmicu i okrenuti se Partizanu i narednim izazovima - rekao je Čampara.

Podsetimo, pred meč poslednjeg, 26. kola, Partizan je prvi na tabeli, sa skorom od 22 pobede i 2 poraza, dok Zadar ima učinak 11-14, i trenutno je na sedmom mestu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading