OVO JE HRVATSKI VOJNIK KOG JE U POŽEGI UBIO DRUG IZ DETINJSTVA: Zajedno odrasli, a prebio ga nasmrt šutirajući ga na parkingu! (FOTO)

Autor:

Hronika

16.04.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi M.K. suočiće se s kaznenom prijavom za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnom posledicom, a zbog čega mu preti od tri do 15 godina zatvora ako mu se sudskim putem dokaže krivica.

OVO JE HRVATSKI VOJNIK KOG JE U POŽEGI UBIO DRUG IZ DETINJSTVA: Zajedno odrasli, a prebio ga nasmrt šutirajući ga na parkingu! (FOTO)

Foto: Facebook-Jakov Bočkaj, shuttertock

Hrvatski vojnik Jakov B. (21), koji je brutalno pretučen u noći između petka i subote na glavnom trgu u Požegi, danas je preminuo.

Kako prenosi portal Index, lekari u Opštoj bolnici Požega borili su se za život mladića, ali on je jutros preminuo od zadobijenih povreda.

Foto: Facebook-Jakov Bočkaj, shuttertock

Jakov B.

Da stvar bude tragičnija, Jakovu je presudio njegov najbolji prijatelj M.K. (20), mladić iz istog sela. Kako javlja portal požega.eu, za napad na Jakova B. sumnjiči se njegov godinu dana mla|i prijatelj iz istog mesta M. K. Njih dvojica su, navodno, i te noći bili u zajedničkom izlasku, a o motivima se još ne zna ništa.

Brutalan napad su snimile nadzorne kamere. Vojnik je u bolnicu u Požegi došao u jako teškom stanju, pa je morala da bude obavljena i reanimacija, a nažalost dva dana kasnije je preminuo

Hrvatsko ministarstvo odbrane (MORH) je navelo da je tokom događaja pripadnik HV-a bio izvan službe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading