JOŠ JEDNA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD POŽEGE! Muškarac podlegao povredama u bolnici!

Autor:

Hronika

23.03.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi rezultati istrage o razlozima nesreće u Uzićima ukazuju da je putničko vozilo u kome se nalazilo dvoje stradalih, pokušalo da pretekne kamion ispred sebe, na deonici puta gde je preticanje dozvoljeno.

JOŠ JEDNA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD POŽEGE! Muškarac podlegao povredama u bolnici!

Foto: Printskrin: Tanjug

Nesreća kod Požege

Teška saobraćajna nesreća koja se jutros oko 8:45 dogodila u mestu Uzići, na magistralnom putu Požega – Užice, uzela je još jednu žrtvu.

Posle 71-godišnje žene iz Sevojna, koja je poginula na licu mesta, u Opštoj bolnici Užice povredama je pogledao i stariji muškarac koji je sa još dvoje povređenih prevežen u ovu ustanovu.

Prvi rezultati istrage o razlozima saobraćajne nesreće u Uzićima ukazuju da je putničko vozilo u kome se nalazilo dvoje stradalih, pokušalo da pretekne kamion ispred sebe, na deonici puta gde je preticanje dozvoljeno. Međutim, iz pravca Požege naišao je kombi jednog pekarskog preduzeća i došlo je do direktnog sudara.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading