ZNAMO ŠTA NAS ČEKA! Obradović otkrio KLJUČ USPEHA za naredni izazov!

Autor:

Sport

16.04.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pričao je trener crno-belih o sledećem protivniku.

ZNAMO ŠTA NAS ČEKA! Obradović otkrio KLJUČ USPEHA za naredni izazov!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana nastavljaju sa izazovima, ovog puta na regionalnoj sceni.

Crno-beli će u ponedeljak od 18 časova gostovati ekipi Zadra, a Željko Obradović izjavio je da crno-beli moraju da zaustave igru u tranziciji svog protivnika ako žele da ostvare pobedu u 26. kolu regionalne AdmiralBet ABA lige.

- Otprilike isto što smo pričali pred prvu utakmicu protiv Zadra. Oni su ostali verni svojim idejama kako žele da igraju i ja im zaista čestitam na tome. Od početka lige do sada nisu menjali ništa, igraju mnogo toga u tranziciji, imaju veliki broj šuteva za tri poena. Tačno je definisana igra u napadu, takođe i u odbrani i sve ono što smo pripremali za prvi meč, to je to. Moramo da zaustavimo njihovu igru u tranziciji i veliki broj šuteva za tri poena nakon kojih dolazi ofanzivni skok. Tako da mislim da nas očekuje veoma teška utakmica - poručio je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Košarkaš Partizana Alen Smailagić istakao da će igrači dati sve od sebe na sutrašnjem meču sa Zadrom.

- Očekivano je da ćemo biti umorni, ali se očekuje da damo sve od sebe. Verujem da ćemo biti dovoljno koncentrisani, spremni i odgovorni da pobedimo u toj utakmici i da na pravi način kroz ove dve preostale utakmice privedemo ligaški deo sezone kraju - rekao je Smailagić.

Partizan je prvi na tabeli AdmiralBet ABA lige sa 22 pobede i dva poraza uz meč manje. Zadar je sedmi sa skorom 11-14.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading