OVO JE ŽENA KOJU JE SIN BRUTALNO UBIO U PEĆI: Obezglavio je, pa se sakrio na tavan - sumnja se da je motiv zločina SAMO JEDAN (FOTO)

Autor:

Hronika

16.04.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljenom je određen pritvor u trajanju od trideset dana nakon zločina u Peći.

OVO JE ŽENA KOJU JE SIN BRUTALNO UBIO U PEĆI: Obezglavio je, pa se sakrio na tavan - sumnja se da je motiv zločina SAMO JEDAN (FOTO)

Foto: Facebook

Žena ubijena u Peći

Mladić U. H. osumnjičen je da je nožem nasmrt izbo majku H. H. u naselju Kapešnica kod Peći, a potom nasrnuo na oca i tetku. Glavu nesrećne žene, prema pisanju medija, nakon ubistva sakrio je na tavan kuće.

Pravosudni organi otkrili su da je osumnjičeni imao povratnu kartu za Nemačku gde je imao i boravišnu vizu.

Osnovni sud u Peći ukazao je na to da je povratna karta kupljena za 19. april ove godine.

- Okrivljenom je određen pritvor u trajanju od trideset dana, nakon što je sud utvrdio da je zahtev tužioca osnovan i opravdan, s obzirom da se protiv okrivljenog vodi istraga za teško krivično delo, za koje je zakonom predviđena kazna zatvora najmanje deset godina ili doživotni zatvor, kao i da okrivljeni ima boravišnu dozvolu u inostranstvu, zbog čega postoji visok rizik od bekstva ili da će na bilo koji način izbeći organe gonjenja i tako onemogućiti ili u velikoj meri otežati sprovođenje istrage - navodi se u saopštenju suda.

Hitni psihijatrijski pregled?

Protiv ove odluke, okrivljeni ima pravo žalbe Apelacionom sudu.

Branilac osumnjičenog, Asden Mekaj, rekao je da se protivi ovoj odluci suda, tvrdeći da njegov branjenik treba da bude podvrgnut hitnom psihijatrijskom pregledu.

"Ovakav slučaj se nikada ranije nije desio"

Prethodno je portparol Osnovnog tužilaštva u Peći, Škodran Nikči rekao da se ovakav slučaj nikada ranije nije desio.

Foto: Tanjug-AP, Facebook

Žena ubijena u Peći

- Tužilaštvo sa policijom sprovodi intenzivnu istragu kako bi se u potpunosti rasvetlio ovaj teški zločin. Na mestu zločina, policija je reagovala veoma brzo i uspela da locira osumnjičenog, i da ga uhapsi. Detalje istrage ne možemo da iznosimo u javnost, preduzimaju se sve neophodne mere da se slučaj rasvetli - rekao je Nikči.

Ubistvu prethodio sukob

U medijima se prvo pojavila informacija o tome da je žena bila obezglavljena. Glava joj je navodno bila na tavanu, dok je telo bilo na jednom od spratova u kući.

Sukobu je navodno prethodio sukob, a misli se da je reč o pokušaju razdvajanja sina i snaje.

U međuvremenu, portparol kosovske policije za region Peći Driton Rugova je potvrdio ubistvo. Rugova je naveo da su po dobijanju obaveštenja izašli na lice mesta, dok je lekar konstatovao smrt žrtve. S druge strane, poznato je da je u kritičnom trenutku bilo i očevidaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading