ĆERKA OD TRI GODINE BILA U KUĆI KAD JOJ JE MAJKA UBIJENA: Deca su preživela traumu zbog veze Andree i Bojana, stalno je maltretirao - tuga u porodici (FOTO)

Autor:

Hronika

29.03.2023

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna Andrea je prema rečima komšija njenih roditelja upala u kandže novog partnera.

ĆERKA OD TRI GODINE BILA U KUĆI KAD JOJ JE MAJKA UBIJENA: Deca su preživela traumu zbog veze Andree i Bojana, stalno je maltretirao - tuga u porodici (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ubijena Adrea K.

Bojan M. (46) uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao vanbračnu partnerku i majku petoro dece Andreu K. (35) koja je od nanetih povreda preminula u stanu u Jagodini. Kako portal Republika.rs saznaje, deca su sada kod Andreinog bivšeg supruga Darka K. u kući u naselju kod Jagodine.

 

U porodici Darka K. bivšeg muža ubijene Andree, na periferiji Jagodine kažu da je ona od njega otišla pre otprilike 13 meseci, što potvrđuju i komšije, te da se sa decom odselila u svoju porodičnu kuću koja se nalazi nedaleko od njihove.

Oni su zatečeni zbog ubistva Andree i kažu da je trpela nasije od ubice.

- Darko i Andrea su lepo živeli i slagali se dok je bilo para i dok nisu počeli mnogo da se svađaju. Ona je otisla od Darka pre oko godinu dana kod svoje majke i sestre sa decom. Otac joj radi u Rusiji i čeka se da dođe da bi je sahranili - ispricao je jedan član familije za portal Republika.rs. 

Nesrećna Andrea je prema njihovim rečima upala u kandže novog partnera i njena porodica i deca nisu mogli da je prepoznaju jer se skroz promenila i često je boravila kod ubice.

- Njene ćerkice, ove dve starije su molile braću, da zajedno napišu majki pismo da se vrati i da ostavi tog monstruma jer su videli da je bije. Videli su da joj je urezao svoje inicijale na vratu. Užas - prica naš sagovornik.

Foto: Facebook

Andrea K. ubijena u Jagodini

Ono što je najezivije je da je sa majkom kod ubice u kući bila i njena najmlađa trogodišnja ćerka koju je otac uzeo iz Centra za socijalni rad čim je obavešten o ubistvu.

Andreinom sinu je javila drugarica da mu je majka ubijena. Tinejdžer u očaju plakao i zvao oca koji je odmah došao i doveo i najmlađu ćerkicu kod braće i sestara.

O deci ubijene žene meštani govore u superlativu i tvrde da je posvećeno brinula o njima te da su uspešni i u školi i u sportu. 

- Odlični su đaci, jedan je prvak u plivanju, a drugi fudbaler u dresu Jagodine. Takmiče se deca iz matematike i idu u muzičku školu. Najmlađu ćerku je Andrea vodila u vrtić i stalno su išle doterane i nasmejane. Tuga za decu - ispričale su komšije Andreine majke za Republiku.

Nekoliko stotina metara od porodice bivšeg muža je kuća Andreine majke u kojoj se trenutno nalaze deca sa bakom, tetkom i širom porodicom koja im se našla u tuzi.

Međutim, niko nije izlazio iz kuće da otvori vrata, jer prema recima Vidojka Kocića bivšeg svekra ubijene Andree koju zovu Ana, ne žele da dodatno uzrujavaju već užasno potresenu decu.

Bivši muž ubijene žene je skoro izasao iz zatvora, a njegov otac tvrdi da njegov sin nema druge probleme osim saobraćajnih prekršaja uprkos navodima komsija da su Darko i Andrea, kao i njen ubica zavisnici od droge, kao i da su voleli i da piju.

- Moj sin je trebalo da plati oko 100.000 dinara za saobracajni prekrsaj, ali je odlučio da kaznu odleži u zatvoru i bio je dva meseca. Tek je izašao - rekao je otac bivšeg muža ubijene žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ivana

30.03.2023 19:18

Otac laze. Sin mu je narkoman koji je u zatvoru bio jer je krao mermerne vaze i ostale stvari sa grobova. Nekada su bili ugledni, a onda je sin poceo da se drogira. Svo troje su narkomani. Tuga zbog dece.

Odgovori 12 6