NIJE IMALA DOBRE IZBORE, OBA PARTNERA NARKOMANI: Jagodinci otkrivaju nove detalje brutalnog zločina - evo gde je petoro dece kojima je ubijena majka (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

29.03.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reporteri portala Republika.rs bili su na mestu zločina u Jagodini gde je ubijena majka petoro dece.

NIJE IMALA DOBRE IZBORE, OBA PARTNERA NARKOMANI: Jagodinci otkrivaju nove detalje brutalnog zločina - evo gde je petoro dece kojima je ubijena majka (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Andrea K. ubijena u Jagodini

Bojan M. (46) uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao vanbračnu partnerku i majku petoro dece Andreu K. (35) koja je od nanetih povreda preminula u stanu u Jagodini.

I dok se je cela Srbija zgrožena jezivim zločinom, reporteri portala Republika.rs uputili su se do mesta zločina gde su saznali da su deca kod oca.

- Deca su sada kod oca, kod Darka K. (prezime poznato redakciji). Dosta ljudi nije ni znalo dok se ovaj užas nije desio da je Andrea razvedena od Darka - kaže jedna građanka Jagodine za portal Republika.rs.

Kako dodaje ubica Bojan M. je upravo jako ličio na Darka.

- Darko i ona su se mnogo voleli. Tako je i sama pisala po Fejsbuku. Nije nam jasno kako je nestala ljubav tolika - kaže naša sagovornica i dodaje:

- Deca su kao anđeli, uvek čisti i divni. Najstariji sin je natprosečno inteligentan. Najmlađa ćerka ima tri godine.

Kako saznaje portal Republika.rs, deca su sada sa ocem Darkom K. u njegovoj kući u naselju u blizini Jagodine.

Građani Jagodine su u čudu zbog zločina, ali nam skreću pažnju da Andrea nije imala dobre izbore partnera jer su obojica muškaraca, prema njihovim rečima, narkomani.

Komsije ubice u samom centru grada potvrđuju priču da je Bojan M. koji je ubio majku petoro dece bio zavisnik.

- Svi ga znamo kao Abu narkomana. Ziveo je sam u kuci otkad ga je napustila žena sa troje dece. Nikom živom se nije javljao u sokaku. Bio je kreten uvek, narkomančina i ludak- kaže komsija iz kuće preko puta koji ističe da nisu ni znali za njegovu vezu sa tom ženom, i da je samo viđao da kod njega dolazi njegova majka da bi mu očistila kuću koja se i vodi na nju.

Da podsetimo, Jagodinu i Srbiju je sinoć potresla vest o brutalnom ubistvu majke petoro dece.

Brutalno fizičko nasilje dogodilo se pre dve večeri u stanu u kom su ubijena i ubica živeli sa petoro dece.

Narednog dana u jutranjim satima pronađeno je telo nesrećne žene.

Policija je ubrzo nakon toga uhapsila osumnjičenog za ubistvo. Majku petoro dece Anderu K. (35) pretukao je nasmrt vanbračni partner Bojan M.

Stravično ubistvo dogodilo se u stanu u kom je nesrećna žena živela, u Liparskoj ulici u Jagodini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading