DETONACIJA! Na pomolu VELIKI POVRATAK u Partizan!

Autor:

Sport

28.03.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari će biti oduševljeni.

DETONACIJA! Na pomolu VELIKI POVRATAK u Partizan!

Foto: Starsport

Milutinov, Marinković, Lučić i Jaramaz

Košarkaši Partizana ušli su u fenomenalnu formu i seriju koja im je donela velike šanse za top osam fazu Evrolige.

Crno-beli četiri kola pred kraj regularnog dela takmičenja imaju 17 pobeda i 13 poraza, a u utorak od 20.30 igraće protiv Barselone u beogradskoj "Štark areni".

Četa Željka Obradovića donela je navijačima puno radosti u poslednje vreme, a grobari će biti oduševljeni kada čuju da je Ognjen Jaramaz blizu povratka u Partizan.

Naime, Jaramaz je promenio agenciju koja ga zastupa, te je Beobasket zamenio Vasermanom, a prema pisanjima Sportala ovo bi moglo da bude ključno u pregovorima sa crno-belima.

 

 

Jaramaz već neko vreme ne igra koliko želi, a pošto mu je dijagnostifikovana upala slepog creva jasno je da će još teže do minuta u minhenskom klubu. Partizan je zainteresovan, sam Jaramaz takođe želi da se vrati i već na leto do transfera bi moglo da dođe.

Agencija Vaserman, koja je u vlasništvu čuvenog menadžera Aleksandra Raškovića, zastupa i Željka Obradovića, te bi ovo mogao da bude jedan od ključnih faktora za povratak Ognjena Jaramaza u Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading