DEVETA U NIZU: Budućnost PREJAKA za Megu!

Autor:

Sport

08.04.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni sjajna treća deonica nije pomogla izabranicima Marka Baraća.

DEVETA U NIZU: Budućnost PREJAKA za Megu!

Foto: KK Mega MIS/Ivica Veselinov

Erik Grin u duelu sa Nikolom Đurišićem

Košarkaši Budućnosti stigli su do devete uzastopne pobede u AdmiralBet ABA ligi, pošto su kao gosti, u Sremskoj Mitrovici, savladali ekipu Mege sa 85:76 u meču 25. kola regionalnog takmičenja.

Ovom pobedom su Podgoričani stigli do skora od 18 pobeda i šest poraza, čime zauzimaju treću poziciju na tabeli, dok je Mega šesta, skorom od 12 pobeda, ali i 13 neuspeha.

Nakon izjednačene prve deonice, Budućnost se potpuno odlepila u drugom kvartalu, pa je na poluvremenu imala velikih +16 (54:38).

Ipak, domaća ekipa se nije predavala, a sjajnom serijom u trećoj četvrtini je uspela da potpuno vrati neizvesnot u ovaj meč. Ipak, u finišu su poklekli, pa je ekipa Vlade Jovanovića stigla do devete vezane pobede u ovom takmičenju.

Najbolji u ekipi Mege bio je Danko Branković sa 23 poena i osam skokova, Matej Rudan je dodao 14, uz pet skokova, dok je Nikola Đurišić ubacio 12, uz šest uspešnih asistencija.

Sa druge strane, u redovima pobednika istakli su se Erik Grin sa 17 poena , Džalil O’Brajen je dodao 16, Tre Bel-Hejns 15, dok je Kenan Kamenjaš postigao 14 poena, uz sedam skokova.

Ovo nije bio jedini duel današnjeg programa, pošto je ranije tokom dana ekipa Zadra u malom hrvatskom derbiju, u gostima savladala Cibonu sa 89:63, na krilima sjajne partije Luke Božića, koji je ubacio 22 poena, uz 15 skokova i devet asistencija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading