LEGENDARNI TRENER GRMI: Hrvatski klubovi su oštećeni mnogo puta

Autor:

Sport

16.03.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

trica

LEGENDARNI TRENER GRMI: Hrvatski klubovi su oštećeni mnogo puta

Foto: Starsport

Partizan - Cibona

Legendarni hrvatski trener, a sada sportski direktor tamošnjeg Košarkaškog saveza Aco Petrović pričao je o problemima koje u AdmiralBet ABA ligi imaju Cibona, Zadar i Split.

U startu smo svi bili skeptični zbog problema koje su imali, posebno Cibona u formiranju ekipe. A još jedan faktor je neobično važan, da su sva tri naša kluba u velikom broju utakmica prilično oštećena, pa je moglo biti i više pobeda - rekao je Petrović za hrvatski "Index".

Republika

Foto: Starsport

Aco Petrović

Potom se osvrnuo na borbu za plej-of.

Izgleda realno da Zadar uđe u plej-of, ali mogli su i ostali. Split je izgubio od Partizana neviđenim previdom zapisničkog stola, delegata i sudija, Cibona je imala vrlo loše suđenje na nekim domaćim utakmicama, ali svi su iznad naših očekivanja. Predviđam da će Zadar u plej-of, Split i Cibona malo teže - dodao je Petrović.

Do kraja regularnog dela sezone u AdmiralBet ABA ligi je ostalo pet kola, a mesto koje vodi u doigravanje od Hrvata drži samo Zadar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading