NOVI SKANDAL!JADRANKA BARJAKTAROVIĆ PONOVO UDARA NA SRBE Pevačica opet peva kontroverznu Tomsonovu pesmu i tvrdi da joj je AUTOBIOGRAFSKA!

Autor:

Zabava

16.03.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadranka Barjaktarović se ne smiruje! Posrnula pevačica nije dugo izdržala, pa je na svojim tezgama ponovo počela da provocira Srbe.

NOVI SKANDAL!JADRANKA BARJAKTAROVIĆ PONOVO UDARA NA SRBE Pevačica opet peva kontroverznu Tomsonovu pesmu i tvrdi da joj je AUTOBIOGRAFSKA!

Foto: Tanjug/Ap/estock

Ona je nedavno po ko zna koji put zapevala kontroverznu pesmu Miroslava Škora "Sude mi". Škoro je više puta isticao da je ta numera posvećena Anti Gotovini i svim drugim hrvatskim generalima i da je nastala u trenutku kada su oni bili u Hagu.

Pesma za sve naše generale, za Zrinskog, Frankopana, Gupca, za sve koji su na pravdi boga osuđeni u prošlom režimu, od Blajburga do Stepinca i prolećara. Pesma je i za one pravednike koji su nedužni trunuli u Jasenovcu, za progonjene i osuđene kroz istoriju - rekao je Škoro je 2016. za "Večernji list" o pesmi "Sude mi", a u jednoj emisiji objasnio je dodatno:

Republika

Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Jadranka Barjaktarović peva ustaške pesme

Iako se zbog pevanja ove numere već jednom izvinila, Jadranka je očigledno to već zaboravila, a jednom svom prijatelju je nedavno otvorila i dušu i poručila mu da će da peva šta želi i da je Srbija, gde joj je zabranjen ulazak, više ne zanima.

- Jadranka se više ne opterećuje komentarima iz Srbije. Rešila je da peva šta želi, pa i ovu "Sude mi", koja joj je jedna od omiljenih. Ona kaže da je ta pesma njena autobiografska i da i njoj "sude" u Srbiji zato što najviše voli svoju Crnu Goru. Jednom bliskom prijatelju je nedavno rekla da je naša zemlja više ne zanima i da se u Srbiji više namučila i propatila nego što je imala uspeha. Jadranka je ubeđena da je to zbog toga što je Crnogorka - završava izvor za Kurir. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kirilo pentagramski

16.03.2023 21:02

Ko je uopšte dotična? I što se srbopatriote toliko zbog nje potresaju?