OVAKO IZGLEDA DOM ANE KORAĆ U KOM ŽIVI SA PARTNEROM I NASLEDNIKOM: Skupoceni detalji će vas šokirati, a novopečena mama u opuštenom izdanju oduševila sve!

Autor:

Zabava

16.03.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać objavila fotografiju stana.

OVAKO IZGLEDA DOM ANE KORAĆ U KOM ŽIVI SA PARTNEROM I NASLEDNIKOM: Skupoceni detalji će vas šokirati, a novopečena mama u opuštenom izdanju oduševila sve!

Foto: Privatna arhiva

Novopečena mama Ana Korać uživa u svakom trenutku sa svojim naslednikom u domu, a sada je pokazala i kako njeno ljubavno gnezdo izgleda. 

Ana je na Instagram profilu objavila fotografiju sa naslednikom, a u pozadini se videla porodična atmosfera i dom.  Ana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz stana u kojem se nalazi sa detetom i svojim ljubimcem, a prizor je raznežio mnoga srca te su komentari pljuštali na sve strane.

Foto: Instagram.com

Ana Korać Instagram

 

Ipak, svi su pored idile primetili i enterijer, a očigledno je da se vodilo računa o detaljima i da je sve uređeno sa stilom ali bez kiča i rasipanja novca.

Ana je u više navrata isticala koliko joj znače prave mere vrednosti, a ovom fotografijom je to i dokazala.

 

- Pre svega, hvala na pitanju, odlično se osećam, bas onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene. Što se nespavanja tiče, to su one slatke muke o kojima je i meni moja majka govorila. Sad je potpuno razumem. Hvala bogu, sin je poslušan, spava lepo i obaveze oko bebe, bilo danju ili noću, ne padaju mi teško. Čim se probudi, odmah reagujem i brzo ga uspavam. Prilagodili smo se, pa i ja spavam kad spava i beba. U međuvremenu završavam i ostale obaveze, ali beba mi je prioritet - izjavila je Ana za republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading