U JEKU SKANDALA RAMBA AMADEUSA: Oglasio se urednik emisije i otkrio istinu "Ispoštovali smo sve njegove uslove"

Autor:

Zabava

16.03.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Otašević oglasio se povodom skadanal sa Rambom Amadeusom.

U JEKU SKANDALA RAMBA AMADEUSA: Oglasio se urednik emisije i otkrio istinu "Ispoštovali smo sve njegove uslove"

Foto: Instagram.com

Vladan Otašević, urednik i autor crnogorske emisije 'Dnevnica' nazvao je pevača Ramba Amadeusa (59) licemernim. Optužio ga je za lažno moralisanje zbog njegovog saopštenja o svemu što se zbilo na snimanju emisije koja je završila optužbama za telesno uznemiravanje.

- Jako sam razočaran njegovom izjavom. Iskreno sam očekivao da će se ispričati, pokajati i time pokazati da je makar nešto ostalo od 'svetskog mega cara'. Ovako, odlučio je da se proba 'izvaditi' brigom o porodici kojoj pomaže. Licemerno! On se navodno zabrinuo da će ta porodica biti stigmatizirana, a to njemu 'nije kul' i ne odgovara njegovom senzibilitetu i sl. I to kao nije znao. Ponavljam, licemerno! I neistinito - započeo je Otašević na Fejsbuku.

Foto: ATA Images, printscreen/instagram.com/lejlakasic

Lejla Kašić i Rambo Amadeus

 

Urednik je potom istaknuo da su ispunili sve zahteve Ramba Amadeusa.

- Gospodin Pušić je jedini akter za ovih osam godina koji je s nama išao na pripremu emisije. Prvi put smo se sreli u prostorijama Vodovoda i kanalizacije Herceg Novi gde smo mu predstavili sve detalje pripremajući se za snimanje. Ispoštovali sve njegove zahteve i prenemaganja o kojima ne mogu pričati, jer kao što sam mu i sutradan u telefonskom razgovoru rekao, moram štititi i njega od njega - napisao je Otašević te dodao kako se u nepunih osam sezona niko nije žalio što je gostovao u emisiji.

Foto: ATA Images

Rambo Amadeus

 

 Gospodin Pušić je jedini. Ali zanimljivo, zažalio je tek nakon nekoliko dana, a na kraju snimanja je izjavio da mu je bilo jako zabavno i da je uživao i zahvalio se što je bio deo ove priče - poručio je Vladan te dodao da 'siromaštvo nije sramota'.

- Sve one koji iz ko zna kojih razloga loše govore o emisiji pozivam da je prvo pogledaju. I ova epizoda s Antonijem Pušićem je lepa, emotivna, zabavna, poučna... Nema razloga da se ne emituje. To što je Antonio u jednom delu svoje ličnosti pokazao da je Rambo, ne znači da ne treba da vidimo i onaj deo gde je Amadeus. I ono što je najbitnije. Svima koji su zlonamerni, emisija će mnogo toga objasniti - zaključio je Otašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading