VIDEO JE SESTRU NAGU: Od tada ne prestaje da se pita jedno - Da li je normalno što to želi?

Autor:

Lifestyle

16.03.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Upozorili su ga da bi mogao prekršiti zakon.

VIDEO JE SESTRU NAGU: Od tada ne prestaje da se pita jedno - Da li je normalno što to želi?

Foto: Photo by bruce mars on Unsplash

Incesti nikako nisu dozvoljeni, ali to ne sprečava ljude da požele nešto sa članovima svoje porodice - što je u svakom slučaju nedopustivo. Tako je jednog muškarca počela da privlači rođena sestra nakon što je video nagu.

Naime, on je video sestru dok se kupala, slučajno je upao u kupatilo. Zbog prizora je odlučio da potraži savet od čuvene savetnice Didri Sanders iz britanskog Sana.

- Otkad sam slučajno ušao u kupatilo i video svoju sestru pod tušem, ne mogu da prestanem da mislim na nju. Slika njenog golog tela mi je ostala u mislima, čak sam počeo da je zamišljam i kad se samozadovoljavam - napisao je on i dodao:

Foto: Unsplash

Žena izlazi iz tuš kabine

- Ja imam 20 godina, a moja sestra 22 godine. Oboje još uvek živimo kod kuće. Ona ne zna da sam je video jer je imala zatvorene oči. Nikad nisam razmišljao o svojoj sestri na seksualni način i znam da je to pogrešno, ali budući da se sve ovo dogodilo, ponekad pomislim da flertuje sa mnom. Pre neki dan me je jako zagrlila, a ja sam morao da je odgurnem jer me je to uzbudilo. Ne znam šta da radim. Da li da joj kažem kako se osećam, u slučaju da ona oseća isto - pitao je on.

Savetnica ga je odmah upozorila na kršenje zakona.

- Videti golo telo može da izazove neprikladne osećaje, pogotovo ako nemate previše iskustva sa suprotnim polom, ali do seksualnog odnosa s vašom sestrom ne može da dođe. To je incest i protivzakonito je - odgovorila mu je, a prenosi "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading