ALBANCU KOJI JE PUCAO NA SRPSKOG DEČAKA NA BADNJI DAN ODREĐEN KUĆNI PRITVOR! Rešetke menja nanogvicom!

Autor:

Vesti

16.03.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kurtaj je pucao na srpskog mladića i dečaka.

ALBANCU KOJI JE PUCAO NA SRPSKOG DEČAKA NA BADNJI DAN ODREĐEN KUĆNI PRITVOR! Rešetke menja nanogvicom!

Foto: twitter.com/anabrnabic

Stefan Stojanović

Azemu Kurtaju, optuženom da je na Badnji dan pucao na srpskog dečaka i mladića, Osnovni sud u Uroševcu preinačio je meru pritvora u meru kućnog pritvora.

On je negirao krivicu.

Tužilac Fatos Ajvazi pročitao je optužnicu protiv pripadnika KBS navevši da je on u ovom slučaju počinio krivično delo „izazivanje opšte opasnosti“.

Prema navodima optužnice, okrivljeni je namerno, uz upotrebu oružja, prouzrokovao veliku opasnost po živote i tela ljudi, tako što je, dok se vozio automobilom u pravcu Brezovice, stigao do sela Gotovuše. godine, kada je naišao je na grupu građana koju su ometali, onemogućavali slobodno kretanje vozila.

- Prvo im je zatrubio da bi mu oslobodio put, a zatim kroz prozor svog vozila pucao jednom u vazduh iz revolvera, a drugi put u u zemlju, kada je projektil pogodio asfalt, a deo projektila pogodio oštećenog S.S.u gornji deo ruke, dok drugi deo projektila pogodio drugog oštećenog M.S.u levu ruku. Povrede na osnovu mišljenja i nalaza veštaka spadaju u lake telesne povrede sa privremenim zdravstvenim posledicama - rekao je između ostalog tužilac Ajvazi, prenosi Kosovo online.

Da podsetimo, Stefan Stojanović (11) i mladić Miloš Stojanović (21) ranjeni su na Badnji dan u Gotovuši kada su se vraćali iz seče badnjaka. Na njih je iz vozila pucao Albanac Azem Kurtaj koji je pobegao sa lica mesta, ali je kasnije uhapšen.

Miloš je ranjen u šaku, a mali Stefan je zadobio prostrelnu ranu ramena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading