JEDVA SE IZVUKAO: Peja progovorio o operaciji srca: Gledao sam smrt u oči, sada bivša i sadašnja žena brinu o meni!

Autor:

Zabava

17.03.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doživeo sam infarkt. Taj zahvat je trajao više od pet sati. Imam rezove na obe noge i grudima. Zlata i Dragana se ne odvajaju od mene.

JEDVA SE IZVUKAO: Peja progovorio o operaciji srca: Gledao sam smrt u oči, sada bivša i sadašnja žena brinu o meni!

Foto: Instagram.com, Printscreen

Zoran Pejić Peja prvi put se pojavio u javnosti posle operacije srca na promociji kod prijatelja i za Republiku priznao da je jedva ostao živ, pa se tom prilikom i rasplakao.
Naime, Peja se mesec dana oporavljao, a kako i sam kaže, morao je totalno da promeni životne navike. Otkrio nam je i da se plašio da više neće moći da stane na noge budući da mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, kao i da o njemu brinu bivša žena Zlata Petrović i sadašnja Dragana Pejić.


- Išao sam na operaciju gde mi se otvara grudni koš, što se kaže, gledao sam smrti u oči. Ne postoji toliko jak čovek koji to može da podnese, a da ne kaže: "Bojim se." Kada doživite infarkt, ti ne znaš gde se nalaziš. Zakrčenje krvnih sudova je kod mene bilo od 70 do 90 odsto. Svestan sam ušao u salu, znao sam šta me čeka. Pet i po sati je trajala operacija. I mene je sve ovo iznenadilo, zato što nisam imao nikakve bolove i nisam osetio ništa. Obično kada čovek ima takve probleme, treba da oseti bolove u grudima, treba da oseti i zamaranje. Ja nisam to imao. Imao sam sreće da me je moja prijateljica, doktorka Emilija Nestorović, zamolila da uradim skener - priznao je Peja za naš portal, pa se rasplakao i objasnio kako je protekao hirurški zahvat:

Foto: Republika.rs/M. Gvero

Zoran Pejić Peja

 


- Kada sam odlazio u bolnicu, ostavio sam telefon kod supruge, a odneo sam broj koji niko nema. Operacija je bila 8. februara. Imam rezove na obe noge. Na grudima. Sada sam sav upasan. Moja bivša žena Zlata i sadašnja Dragana su sve vreme bile uz mene. Nisu me ni trenutka ostavljale samog i ja sam im veoma zahvalan na tome. Brinule su o meni kao o detetu i uvek su bile tu za sve što mi je trebalo.


Peja kaže da se sada oseća bolje, ali da mora da sluša savete lekara i tako živi. Uskoro se vraća na posao, a to ga veoma raduje, budući da se plašio da više neće moći da stane na noge.

Foto: Instagram.com

Zoran Pejić Peja

 


- Sada moram što više da se krećem. Redak sam pacijent koji je poslušan. Sve što su mi rekli slušao sam. Dan posle operacije sam ustao iz kreveta. Nisam hteo da se pomirim s tim da više ne mogu da hodam. Staja sam i gledao u noge. To su bili teški trenuci, plakao sam. Sada, posle mesec dana, sve se stabilizovalo. Počinjem sa snimanjima emisija 27. marta. Idem malo na Zlatibor da bih mogao da dođem sebi. Sve je dobro, samo mi je gvožđe slabo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading