HASAN DUDIĆ PONOVO ODBIJEN ZA NACIONALNU PENZIJU! Pevač OČAJAN, sumnja da ga degradiraju zbog NACIONALNOSTI, moli za pomoć: Bolestan sam!

Autor:

Zabava

16.03.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Hasan Dudić ponovo pokušava da se izbori za nacionalnu penziju.

HASAN DUDIĆ PONOVO ODBIJEN ZA NACIONALNU PENZIJU! Pevač OČAJAN, sumnja da ga degradiraju zbog NACIONALNOSTI, moli za pomoć: Bolestan sam!

Foto: ATA Images

Hasan Dudić

Pevač Hasan Dudić ponovo je odbijen za nacionalnu penziju, te se oglasio i istakao da nije dobio nikakvo obrazloženje zašto je odbijen, kao i da sumnja da ga komisija degradira zbog nacionalnosti, jer se radi o istim članovima komisije koja ga je već jednom odbijala.

- Komisija me je odbila bez ikakvog objašnjena i obrazloženja, nisu me obavestili zašto nisam prošao na konkursu, čak nisu ni u medijima objavili da sam konkurisao, a sve uslove imam i jedini sam kao balkanska zvezda živ od nacionalnih manjina koje narod zna. Prošli put je nezvanično dobila koleginica iz Makedonije, ima bolesno unuče, sad je dobio od manjina trubač koji je 64. godište i nema uslove. Čekao sam obrazloženje, niko ništa, ovo je jadno i diskriminatorsko društvo. Pisao sam prošl godine predsedniku, žalio se za njihov neljudski odnos, ali nema odgovora i ako sam predstavnik nacionalnih manjima da činim misiju da sklonimo decu sa ulice i boks klub pet godina držim niko ni iglu nije dao. Zar je ovo ono za šta ja dajem svoje zdravlje i život. Zar je ovo Srbija da niko neće ni da sasluša. Ići ću ovog puta stvarno do Strazbura do kraja. Bolestan sam, povređen sam ko čovek i kao istaknuti umetnik i sportski radnik - priča očajni Hasan i dodaje:

Foto: ST/N. PANČIĆ

Hasan Dudić o nacionalnoj penziji

- Ponovo sam preležao koronu, udarilo mi je na srce, grlo, mozak, prostatu, stalno sam po bolnicama, zato se nadam da ima ljudi koji će me podržati u mojoj borbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Penzioner

16.03.2023 11:11

Ništa nije učinio za državu da bi dobio nacionalnu penziju.