ZASLUŽEN ODLAZAK U PENZIJU: Strelac 38 golova za Jedinstvo odlučio je da okači kopačke o klin!

Autor:

Sport

16.03.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tačno 20 fudbalskih godina, vreme je za zasluženu fudbalsku penziju.

ZASLUŽEN ODLAZAK U PENZIJU: Strelac 38 golova za Jedinstvo odlučio je da okači kopačke o klin!

Foto: FK Jedinstvo Putevi

Trenutni član Zapadno moravske zone obavestio je svoje navijače preko društvenih mreža da je jedan njihov član rešio da okači kopačke o klin.

Republika

Ivan Petrović (36) je posle tačno 20 godina seniroskog fudbala odlučio da je vreme da se povuče i da priliku dobiju mlađi igrači koji tek treba da se dokažu kako na domaćoj, tako i na internacionalnoj sceni.

Petrović je prve seniroske korake napravio u Slobodi iz Užice, iz koje kasnije prelazi u Budućnosti iz Podgorice, karijeru van naše zemlje gradio je i u Rumuniju gde je branio boje ekipe "Politehnica lasi" sa kojom je postao i prvak druge lige. 

U Srbiji je pored Slobode između ostalog nastupao i za Metalac, Sopot, Sevojno, Drinu.. Tri puta je branio boje Jedinstva, sa njima je bio član Prve i Srpske lige, i od 2019. godine je branio njihove boje u zonskom rangu. U tri mandata sakupio je 80 nastupa i uspeo je da zatrese mrežu protivnika 38 puta.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Putevi Užice

 

Iz kluba su povodom odlaska u penziju popularnog Iva poručili:

- Jedno je sigurno, gledaoci utakmica u Krčagovu zauvek će pamtiti njegovo "granatiranje" protivničkih golova. Hvala ti na svemu i uživaj u zasluženoj fudbalskoj penziji Ivo!

Ekipa Jedinstva je već pet sezona član Zapadno moravske zone, poslednje dve godine završavaju u samom vrhu, a slična će situacija biti i ove verovatno. Posle 13. odigranih utakmica nalaze se na petoj poziciji i imaju samo tri boda manje u odnosu na drugoplasirani sastav na tabeli.

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva, predstojećeg vikenda ekipa Jedinstva će gostovati timu Kej iz Čačka

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading