"ĆENTA I GIŠKA SU MI DOLAZILI NA NASTUPE, OSTAVLJALI SU NAJBOLJI BAKŠIŠ" Goca Božinovska progovorila o žestokim momcima koji su je obožavali!

Autor:

Zabava

10.03.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili su veća gospoda od svih intelektualaca, nikad nisu napravili nijedan problem, priseća se pevačica.

"ĆENTA I GIŠKA SU MI DOLAZILI NA NASTUPE, OSTAVLJALI SU NAJBOLJI BAKŠIŠ" Goca Božinovska progovorila o žestokim momcima koji su je obožavali!

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

Pevačica Goca Božinovska prisetila se početka veze s pokojnim Zoranom Šijanom, koji je na njene nastupe redovno dolazio sa žestokim momcima Radetom Ćaldovićem Ćentom i Đorđem Božovićem Giškom, a koji su uživali uz njene pesme. Goca kaže da su oni za nju bili gospoda, te i da je taj period života za nju jedan od najlepših.

- Imala sam prelep brak i život sa Zoranom. Bio je najbolji muž i otac na svetu. Znao je da ode na pijacu, u prodavnicu i donese sve što mi treba. Nikad mu nije bilo teško da uradi bilo šta za mene. Bio je sportista, trenirao je, vodio je zdrav život, imao je mnogo prijatelja. Ćenta i Giška su s njim redovno dolazili na moje nastupe i davali mi baš dobar bakšiš. Bili su veća gospoda od svih intelektualaca, nikad nisu napravili nijedan problem. Obožavali su me! S vremenom su postali i moji prijatelji - priča Goca i dodaje da je uvek svakom čoveku prilazila bez predrasuda:

Foto: facebook.com/printscreen

Đorđe Božović Giška

- Nije me zanimalo šta neko radi i šta se o njemu priča sve dok znam da je prema meni korektan i fer. Uvek gledam da upoznam nekoga pre neko što donesem bilo kakav sud. Ti ljudi su za mene bili gospoda, nikad nisam mogla da kažem jednu ružnu reč i tako je uvek ostalo.

Foto: Wikipedia

Rade Ćaldović Ćenta

Božinovska je potom objasnila da su razlog razvoda od Šijana bila njegova neverstva, kojih je bilo poprilično.

- Kad je Zoran počeo da šara, jednostavno smo doneli odluku da se raziđemo, ali se nismo ni posle toga razdvajali. Stalno je dolazio i vodio svuda i mene i decu. Bolje smo se slagali u tom periodu nego poslednjih godinu dana zajedničkog života. Da sam znala da će tako tragično da završi 1999, pustila bih ga da se naživi i ništa mu ne bih zamerala! Ma sad mi je žao što nije imao deset žena pored sebe. Bio je dobar čovek, prava momčina! Zaslužio je sve najbolje u životu. Nažalost, otišao je mlad. Bilo mi je mnogo teško kada je poginuo, ali ne volim da pričam o tome - rekla je Goca.

Podsetimo, Šijan je ubijen 1999, u 35. godini.

Foto: Republika

Goca Božinovska

Goca: Nisam znala ko je Šijan kad smo se upoznali

Pevačica je ranije pričala da nije imala pojma da je Zoran žestok momak kad su počeli da izlaze.

Kad sam upoznala Zorana, nisam znala ko je on, a nije ni moja Zlata. Nikad pre toga nisam čula za njega. Ni on nije znao da sam ja pevačica jer tada nisam bila mnogo popularna. Na početku naše veze Zlata nikako nije bila za to da budem s njim jer se sve između nas prebrzo desilo. Plašila se da će izgubiti drugaricu i da više nećemo provoditi vreme zajedno jer smo bile nerazdvojne. S vremenom su se ona i Šijan zavoleli kao da su najrođeniji.

Foto: Printscreen

Zoran Šijan i Goca Božinovska

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading