UHAPŠEN BLIZAK SARADNIK LUKE BOJOVIĆA! Vuk Vulević priveden u Beranama

Autor:

Hronika

09.03.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beranac Vuk Vulević, inače blizak saradnik Luke Bojovića uhapšen je danas u akciji policije u Beranama. Kod njega je prilikom kontrole u lokalu u kojem je sjedio pronađen pištolj u ilegalnom posedu.

UHAPŠEN BLIZAK SARADNIK LUKE BOJOVIĆA! Vuk Vulević priveden u Beranama

Foto: YouTube/Printscreen

Nakon izvršenog pretresa Vulević je odveden u prostorije Odeljenja bezbednosti Berane, istraga povodom ovog slučaja je u toku. Vulević je od ranije poznat crnogorskoj javnosti kao bezbedosno interesantno lice.

Pretresom, kod njega je pronađen pištolj bez dozvole. Vulević je kontrolisan u jednom beranskom kafiću.

Vulević je, prema policijskim podacima, na čelu beranske organizovane kriminalne grupe.

Iako godinama važi za opasnog momka sa crnogorskog asfalta, Vulević zvanično nije osuđivan za teška krivična dela, prenosi Blic.

Zbog obračuna u Švajcarskoj bio je u pritvoru od 7. avgusta 2009. do 28. decembra iste godine i u periodu od 11. juna 2010. do 29. juna 2012. godine. Usled nedostatka dokaza pravosnažno je oslobođen optužbi, dok je Zlatko Ajković osuđen na 12 godina zatvora.

Njemu i Zlatku Ajkoviću na teret se stavljalo da su kao saizvršioci 1999. godine u ciriškom kafe-baru Insajder pokušali da ubiju Faiza Kadrića, Suada Porču, Senada Dunjića, Nedžada Murića, Rešada Metu i Asmira Lubenovtca.

Kadrić je pogođen i preminuo je, a ostali su povrijeđeni.

Dovođen je u vezu sa ubistvom urednika Dana Duška Jovanovića 2004., ali nikada nije zvanično odgovarao za taj slučaj.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading