"Ako javiš policiji, dići ćemo ti SINA U VAZDUH, sat ti otkucava, čekaj poziv"! Srpkinja uhapšena u Crnoj Gori zbog pokušaja iznude 200.000 evra!

Autor:

Hronika

28.02.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorsko tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv Srpkinje R.S. zbog pokušaja iznude 200.000 evra od žene iz Kotora.

"Ako javiš policiji, dići ćemo ti SINA U VAZDUH, sat ti otkucava, čekaj poziv"! Srpkinja uhapšena u Crnoj Gori zbog pokušaja iznude 200.000 evra!

Foto: Photo by niu niu on Unsplash

Tužilaštvo Crne Gore pokrenulo je istragu protiv srpske državljanke R.S. koja je pokušala da iznudi 200.000 evra od žene P.S. iz Kotora. Sumnja se da je ona u toku novembra i decembra sa M.K., koji je sada pokojni, pretila da joj Kotoranka preda 200.000 evra.

Oni su joj prvo pretili preko telefona. Istragom je otkriveno kakvu poruku su joj poslali.

- Do petka moraš imati 200.000 evra. Ako javiš policiji, dići ćemo ti sina u vazduh. Sat ti otkucava, čekaj poziv. Ako napraviš grešku, sina ti niko ne može spasiti - pisalo je u poruci, otkriva crnogorski "Dan".

Nakon prvih pretnji, R.S. i K.M. su nastavili da joj šalju poruke sa istog broja telefona. R.S. je uhapšena u Njegušima zbog sumnje da je izvršila krivično delo pokušaj iznude.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading