INCIDENT U BUDVI! Zbog pesme pretukli mladiće? Uhapšen odbornik, policija traga za dvojicom napadača

Autor:

Svet

20.02.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu tužioca Osnovnog državnog tužilaštva Kotor danas je uhašen Mladen Kažanegra, odbornik Demokratskog fronta u Skupštini opštine Budva.

INCIDENT U BUDVI! Zbog pesme pretukli mladiće? Uhapšen odbornik, policija traga za dvojicom napadača

Foto: printscreen

Crnogorska policija na terenu

On je uhapšen zbog sumnje da je u subotu veče u gradskoj kafani hotela “Mogren” naneo lakše telesne povrede dvojici mladića koji su bili tu sa majkama. Navodno su dvojica mladića naručila pesme i dizala dva prsta.

Inače, policija traga za još dvojicom mladića O.K. i N.K koji su učestvovali u tuči.

- Službenici Odeljenja bezbednosti Budva su danas, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, lišili slobode M.K. (45) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda. Policija traga za O.K. i N.K - saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je postupila po prijavi od 19. februara 2022. godine, u kojoj je navedeno da je u jednom hotelu u Budvi došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom.

Na mesto incidenta su po pozivu stigli i pripadnici Hitne medicinske pomoći, a lekari su intervenisali i pomogli S.P. (21) i B.B. (21), oba iz Budve.

- Pripadnici policije su, kako je saopšteno, prikupili obaveštenja od više osoba i izuzeli video nadzor u cilju utvrđivanja svih činjenica u vezi navedenog događaja, a preduzetim radnjama došlo se do sumnje da su M.K., O.K. i N.K., nakon kraćeg verbalnog konflikta fizički napali S.P. i B.B., zadajući im više udaraca po glavi i telu, usled kojih su oštećeni zadobili lake telesne povrede - dodaju iz Uprave policije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading