SRPSKA OPOZICIJA IDE U PRIŠTINU DA PLJUJE VUČIĆA! Sramne izjave za medije Nikole Sandulovića: Rade mi strašne stvari, kao ŠTO SU RADILI ALBANSKOJ DECI! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.03.2023

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandulović se oglasio za prištinske medije.

SRPSKA OPOZICIJA IDE U PRIŠTINU DA PLJUJE VUČIĆA! Sramne izjave za medije Nikole Sandulovića: Rade mi strašne stvari, kao ŠTO SU RADILI ALBANSKOJ DECI! (FOTO)

Foto: Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ,ST/N.Pančić

U tekstu koji je objavila Gazeta ekspers pod naslovom "Težak život srpskog političara koji prihvata zločine Srbije na Kosovu" opozicionar Nikola Sandulović izneo je niz sramnih izjava.

On se, navode, vratio na Kosovo, gde navodno trpi pritiske i pretnje od "Vučićevih ljudi".

- Sandulović, koji priznaje nezavisnost Kosova i izvinio se za ratne zločine koje je njegova zemlja počinila 90-ih godina, pokazuje da su mu njegovi stavovi doneli mnoge probleme u njegovoj zemlji - piše u tekstu.

Foto: Printscreen

 

- Ne mogu da se zaustavim samo na jednom događaju, uprkos tome što su i na zgradu bacili eksploziv, a i kada je moja ćerka jednog jutra išla na posao, kidnapovali su je i prislonili joj pištolj na glavu, kao i žena moja.Trovali su ih,našao sam ih u invalidskim kolicima.Pretili su im i bili su u jadnom stanju pre 2-3 godine -  rekao je Sadulović.

Međutim, za sve ove pretnje i događaje, Sandulović mu je kriv niko drugi do predsednik Srbije. On kaže da sve njegove nedaće potiču upravo od njega.

- Ono što je najgore je da te pretnje dolaze od Vučićevih ljudi, koji prete meni i mojoj porodici, koji nam rade strašne stvari, kao što su radili i radili albanskoj deci. Moja politika se neće promeniti. Spreman sam na bilo šta. pritisak koji mi dolazi - sramne su izjave Sandulovića za prištinske medije.

Inače, Sadulović je u ponedeljak otišao u Prištinu gde je potpisao sporazum sa Republikanskom strankom Kosova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (248)

Loading
Tamara

14.03.2023 09:20

Opoziciju treba da je sramota! Samo zele da upropaste nasu zemlju i uniste Vucica!

Luka

14.03.2023 09:20

Sramota za Sandulovica sto iznosi takve neistine na racun Predsednika.

Caca

14.03.2023 09:21

Opozicija je licemerna i puna mržnje prema Srbiji ne želi nikome ništa dobro!

Maja

14.03.2023 09:22

Naravno,nista drugo od opozicije ne mozemo ni da ocekujemo.