UZELA JE DETERDŽENT I FUGNE SU ZABLISTALE: Ovaj rastvor napraviće čudo u vašem domu!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.03.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno mislite da je čišćenje fugni jedan od težih poslova, ali zapravo ne!

UZELA JE DETERDŽENT I FUGNE SU ZABLISTALE: Ovaj rastvor napraviće čudo u vašem domu!

Foto: Printscreen/ YouTube/ Andrea Jean Cleaning

Neko nedeljom voli da čisti kako bi se pripremio za radnu nedelju, dok drugi ne žele da čuju. Bilo kako bilo, preporučujemo vam da sačuvate ovaj recept za čišćenje, pogotovo ako imate problem sa fugnama koje su izgubile boju i izgledaju staro i prljavo. Evo kako da im vratitite "svežinu", pa će biti kao da ste tek renovirali kupatilo ili kuhinju.

Kako biste spremili sve što vam je potrebno odvojite na početku gumene rukavice, veliku kašiku i veću činiju. Takođe, važno je da imate i neku četku za čišćenje

U činiju sipajte malo vode pa dodajte deterdžent u prahu. Sipajte slobodno više, jer treba da napravite pastu. Sve vreme mešajte kašikom dok se lepo ne sjedini sa vodom. Kašikom nanosite tačno smesu na prljavu fugnu. S obzirom na to da je pasta bela, onda ćete videti da li ste lepo stavili ako poprime belu boju dok stavljate. Za ovo vam treba malo više strpljenja jer nije poenta da se prosipa pasta svuda, već da se stavi direktno na prljavo mesto. Tako da bi trebalo da budete precizni.

Republika

Foto: Printscreen/ YouTube/ Andrea Jean Cleaning

Čišćenje fugni pastom

Uzmite neku užu četkicu za čišćenje pa njoj trljajte fugne. 

Sačekajte oko 15 do 20 minuta nakon što ste to izribali. Uzmite neku krpu, a u činiju sipajte običnu vodu i to sve očistite. Najbolje je da "skupite" pastu na jedno mesto, pa je tek onda bacite. Posle ovoga, fugne će se sijati i biti kao nove!

Da li vam se dopao ovaj trik?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading