OVA NAMIRNICA JE EFIKASNIJA I OD SODE BIKARBONE: Uklanja kamenac kao od šale, sve površine BLISTAJU!

Autor: N.J.

Lifestyle

27.02.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa nekoliko kesica možete da očistite kuvalo, sudoperu i mašinu za sudove - vredi probati!

OVA NAMIRNICA JE EFIKASNIJA I OD SODE BIKARBONE: Uklanja kamenac kao od šale, sve površine BLISTAJU!

Foto: YouTube/ Tajne iz mutfaka

Jednim proizvodom doslovno možete da očistite celu kuću! Ako ste neko ko mrzi da vidi kamenac kako na kućnim aparatima tako i u kupatilu onda morate probati sledeće načine čišćenja. Ogromna prednost je što ovaj sastojak može samostalno da se koristi u čišćenju.

Limuntus je odličan u borbi protiv kamenca, doslovno ga ubija, nema jak miris, a za razliku od hemikalija čije ispravanje nije tako zdravo, limuntus je bolja zamena. Još je bolji kada ga pomešate sa sodom bikarbonom, ali naravno, ne za sve površine.

Pogledajte tri načina kako da očistite celu kuću.

Kuvalo

U kuvalu se često nakupi kamenac, zato sipajte prvo jedan litar hladne vode. Kada prokuva dodajte dve kesice limuntusa. Kada prođe sat vremena, vodu prospite, a kuvalo isperite.

Foto: youtube.com/Kako

Kuvalo za vodu

Mašina za sudove

Na mesto gde stoji tableta (osim tablete za mašinu za sudove) sipajte i jednu kesu limuntusa. Nakon toga najnormalnije uključite da mašina pere sudove. Oni će biti kristalno čisti.

Sudopera

Pospite sudoperu sodom bikarbonom. Zatim preko nje stavite jednu kesicu limuntusa. Iscedite pola limuna, zaštite ruke gumenim rukavicama i sve dobro sunđerom očistite, ali blagim pokretima. Ostavite da deluje 5 minuta, pa isperite hladnom vodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading