DVE TABLETE SU VAM POTREBNE ZA POTPUNO ČISTU VEŠ MAŠINU: Podesite program ovako i izbaciće svu PRLJAVŠTINU, a nakon toga je kao NOVA!

Autor: N.J.

Lifestyle

04.02.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mašina je ovako izbacila svu prljavštinu.

DVE TABLETE SU VAM POTREBNE ZA POTPUNO ČISTU VEŠ MAŠINU: Podesite program ovako i izbaciće svu PRLJAVŠTINU, a nakon toga je kao NOVA!

Foto: YouTube/ JECA SVAŠTARICA

Veš mašina funkcionisaće kao nova, ali ovoga puta nije u pitanju sirće za čišćenje. Sigurno ste se pitali da li postoje neki drugi načini da očistite mašinu, i da postoje! Prilično je jednostavno, sa samo dve tablete rešićete probleme prljavštine u veš mašini.

Potrebne su dve tablete za pranje sudova. Ne morate skidati omot, samo ubacite unutra. Zatvorite vrata od mašine. Program podesite na pamuk, pa na 60 stepeni. Pred kraj rada mašine, voda će biti mnogo čistija. Mašina će tako izbaciti svu prljavštinu, objašnjava kanal “Jecina svaštarica“.

Foto: Shutterstock

Žena priprema veš za pranje

Čišćenje veš mašine limunom i pastom

Da li znate kako je najbolje očistiti veš mašinu? Mnoge kombinacije za čišćenje kruže na Intrenetu, a ova je posebna i drugačija. Moramo priznati da je trik zaista čudan, ali trebalo bi dati šansu.

Potreban vam je jedan limun i pasta za zube. Limun presecite na pola i stavite u sredinu pastu za zube. Ubacite ga u bubanj mašine za pranje veša. Pastu stavite na unutrašnjost vrata od mašine, takođe. Ovo potpuno uništava neprijatne mirise u mašini, veš će biti bolje opran, a vrata od mašine neće magliti, već će i ona biti sjajna kao da je mašina tek kupljena.

Dodatna preporuka je da gumu u unutrašnjosti mašine očistite sodom bikarbonom i sirćetom. Upalite neki kraći program na otprilike 15 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading