UBACITE UPALJENU ŠIBICU U WC ŠOLJU I POSMATRAJTE ČUDO! Za tili čas rešićete problem na koji ste trošili i vreme i novac!

Autor:

Lifestyle

20.01.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako da se rešite neprijatnih mirisa iz toaleta na jednostavan, brz i pre svega jeftin način?

UBACITE UPALJENU ŠIBICU U WC ŠOLJU I POSMATRAJTE ČUDO! Za tili čas rešićete problem na koji ste trošili i vreme i novac!

Foto: Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Dovoljna je šibica. Zapalite je i bacite u WC šolju. Ovo je vrlo jednostavan trik koji ćete od sada sigurno češće koristiti.

Umesto da kupujete skupe i hemijske osveživače za toalet, ovde možete koristiti i mnogo jeftiniju i manje invazivnu metodu. Kad zapalite šibicu, bacite je u WC šolju i spustite dasku. Sumpor sadržan u njemu, koji će se širiti po toaletu, brzo će ubiti bakterije odgovorne za mirise. Ovaj trik je dovoljan da se primeni s vremena na vreme (po mogućnosti jednom nedeljno). Zahvaljujući tome, lako se možete osloboditi neprijatnih mirisa iz toaleta.

Redovno i temeljno čišćenje i dezinfekcija toaleta su veoma važni, ali ne morate da koristite skupe hemijske proizvode. Postoje mnogo jednostavniji i jeftiniji načini da se to uradi.

Na primer, beli luk će pomoći. Zahvaljujući sadržaju alicina, može se uspešno koristiti za dezinfekciju toaleta , dovoljan je samo jedan češanj! Ova prirodna metoda štiti od razvoja bakterija i gljivica.

Tradicionalni vodonik peroksid će takođe biti savršen za dezinfekciju toaleta .Dovoljno je sipati vodonik-peroksid u raspršivač i temeljno poprskati toalet iznutra i spolja. Posle oko 20 minuta, isperite vodom i obrišite dasku suvom krpom.

Istovremeno, Jedna žena iz Australije podelila je sa svojim prijateljima na Fejsbuku kako je očistila svoje kupatilo od tvrdokornih mrlja uz pomoć samo jednog proizvoda koji se inače koristi za pečenje. U grupi na Fejsbuku, Loren je otkrila kako je za čišćenje koristila samo jedan jeftini proizvod – limuntus, prenosi Daily Mail.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
deki

21.01.2022 07:27

i onda pustis vodu da ta sibica ode u odvod,zacepi i da te Bog vidi!