UZALUD STE RIBALI: Profesionalac otkriva KAKO se PRAVILNO čisti WC šolja! MNOGI PRAVE ISTU GREŠKU! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

21.07.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mislili ste da ste temeljno očistili toalet? Jedno otkriće profesionalnog čistača moglo bi vas naterati da ponovo razmislite!

Foto: Photo by Karolina Grabowska from Pexels
Foto: Ilustracija

Stručnjak iz Melburna u Australiji, poznat pod imenom @thebigcleanco na TikTok-u, prodrmao je ljubitelje čišćenja nakon što je podelio kako verovatno pogrešno koriste sprej za dezinfekciju na svojoj WC šolji.

Prirodno, ljudi posežu za standardnim sprejom za dezinfekciju u supermarketu kako bi ona izgledala kao nova, ali profesionalac je otkrio da vaša šolja uopšte neće biti baš čista osim ako ne ostavite sprej u njoj neko vreme.

Objasnio je da sredstvu za dezinfekciju treba vremena da odstoji kako bi obavio svoj posao i da ga treba ostaviti da se upije 10 minuta, a na etiketi mnogih sprejeva je to i navedeno.

- Dakle, mislite da ste manijaci za čistoću? Ali evo grube istine profesionalnog čistača. Samo zato što koristite sprej za dezinfekciju ne znači da nešto dezinfikujete - otkrio je stručnjak dok su delili njihov video ribajući šolju.

Savetujući ljubitelje čišćenja, dodao je: "Morate pročitati etikete. Ove sprejeve iz supermarketa treba ostaviti na površini čitavih 10 minuta da ubiju bilo kakve mikrobe."

Komentari (0)

Loading